Evenemang

Aalto Welcome Fair 2024

Välkommen på Aalto Welcome Fair på torsdagen den 29 augusti 2024! På evenemanget får du lära känna de mångsidiga tjänster som Aalto-universitet och våra samarbetspartners erbjuder. Du ska också traffa människor som stödjer dig under studietiden. Vid Aalto är du inte ensam!
Ryhmä opiskelijoita
Foto: Mikko Raskinen / Aalto-yliopisto

Evenemanget Welcome Fair på torsdag 29.8. kl. 10-15 på kandidatcentret

På mässan får du lära känna de mångsidiga tjänster som Aalto-universitet och våra samarbetspartners erbjuder. Du kan delta i aktiviteter, ställa frågor och lära känna människor som kan stödja dig i studielivet.

På föreläsningen Bättre studentliv vid Aalto får du en snabb överblick över vem som stöder dig i olika situationer under dina studier. På Aalto är du inte ensam!

Evenemanget fotograferas för Aalto-universitetets kommunikations- och marknadsföringsändamål. Om du inte vill synas i bilderna, meddela fotografen under evenemanget. 

Mässdeltagarna

Evenemanget kommer att inkludera en mångsidig samling av aktörer från Aalto och etablerade samarbetspartners. Alla dessa kommer att vara till ditt stöd under din studietid. Ta en titt på mer information om deltagarna nedan.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad: