Research & Art

Aallon näyttelyistä vastaava tiimi

Aalto-yliopistossa näyttelytoimintaa tukevat Aallon kuraattorit, asiantuntijat ja palvelut.
Aalto_dipoli_artworks_photography_27-9-2017_photo_Mikko_Raskinen_026.jpg

Aallon näyttelyistä vastaava tiimi

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Aallon näyttelytiloissa esitellään yliopiston kuuden korkeakoulun innovatiivista ja luovaa tutkimusta. Tiloissa järjestetään esimerkiksi pedagogista näyttelytoimintaa kuten kurssien tuloksia esitteleviä näyttelyitä, opiskelijaprojekteja, konferenssinäyttelyitä ja koulutustapahtumia.

Aalto-yliopiston opiskelijat ja opetushenkilökunta tuottavat näyttelyitä yhdessä. Heidän tukenaan on myös tehtävään palkattua henkilökuntaa ja palveluja.

Välineitä ja teknistä tukea on saatavilla Aalto Takeout -palvelusta ja Aalto Studios -mediakeskukselta. Kurssityönäyttelyitä varten voi varata tiloja Asio-tilavarausjärjestelmästä.

Yliopistotasolla työskentelevät kuraattorit ja asiantuntijat kehittävät ja toteuttavat näyttelyitä sekä huolehtivat tiedottamisesta, kumppanuuksista, tilaustöistä ja kokoelmista niin kampuksella kuin kumppaneidenkin tiloissa. Työmme tavoitteena on kertoa Aallon toiminnasta ja saavutuksista sekä kansalliselle että kansainväliselle yleisölle.

Yhteystietomme löytyvät alta.

Lisätietoja Aallon näyttelytiimiltä

equipment

Aalto Takeout (external link)

Create a project, find interesting resources, then reserve them by selecting dates from their calendars.

Exhibition at Väre gallery space

Takeout support for exhibitions

Väre Takeout and Studios Takeout both offer support for exhibitions at Aalto. This includes lending equipment and helping to choose suitable ones but also by offering some help in exhitibition building and transportations in some cases.

Workshops - Aalto School of Arts, Design and Architecture
Illustation of Otakaari 2A, the new home of Aalto Studios

Aalto Studios

Aalto Studios weaves together the players of the creative economy: designers, filmmakers, YouTubers, game developers, performing artists, educators, angel investors, public-sector operators, and more in Finland, Scandinavia, Europe, and beyond.

Research and learning infrastructures
Arts_Infra - PrintLab workshop by Jaakko Kahilaniemi

Workshops - Aalto School of Arts, Design and Architecture

At the School of Arts, Design and Architecture, hands-on learning is essential. Our students have access to one of the finest workshop environment in the world, with a very high workshop to student ratio.

  • Published:
  • Updated:
Share
URL copied!