Nyheter

Stöd för välbefinnande i studierna, april 2024

Hej student! Kom ihåg att Aalto-universitetet erbjuder olika tjänster för att stödja dig i dina studier. Mer information om aktuella ärenden finns nedan.
Ryhmätilanne

Huvudsidan för Aaltos vägledning och stöd

På denna sida hittar du information om tjänster, personer och material som stöder dig i din studieplanering, ditt välbefinnande och dina karriärreflektioner.

Starting Point of Wellbeing erbjuder drop-in vägledning i frågor som rör välbefinnande och studieförmåga

Starting Point of Wellbeing erbjuder dig vägledning i frågor som rör välbefinnande och studieförmåga. Du kan träffa studiepsykologer, speciallärare, Aalto-präster och karriärpsykologer utan tidsbokning – kolla in drop-in-tiderna på webbplatsen och kom och träffa oss!

Kurser som stöder väbefinnandet erbjuds under sommaren

Funderar du på att plugga under sommaren? Kolla in de här kurserna som stöder ditt välbefinnande, med studiepoäng, som du kan genomföra i din egen takt. Lär dig även om onlinematerial och andra kurser.

Grupper, värkstäder och självstudiematerial

Här hittar du grupper, workshoppar och webbaserat material som stöder ditt välbefinnande, din studieförmåga och din ork. Sidan administreras av Starting Point of Wellbeing vid Aalto. Grupperna och workshopparna ordnas på finska eller engelska. Ändra webbplatsens språk för att hitta grupper på finska eller engelska.

Starta studierna med hjälp av Pomodoro

Kan du inte komma igång med studierna? Har du svårt att hitta rutiner? Känns det ensamt att studera? Vill du studera tillsammans med andra i samma situation? Kom med och studera med vägledning och få tips för effektivare arbete under Pomodoro-sessioner!

Paras hetki päivässä - Dagens bästa ögonblick | Aalto-universitetet

Paras hetki päivässä - Dagens bästa ögonblick är en psykologipodcast som publiceras på finska av Aalto Universitets psykologer.

SHVS – Grupper och stödprogram på webben

Du har fortfarande tid att anmäla dig till vårens sista kurser! Under terminerna erbjuder SHVS mångsidiga förebyggande och vårdgruppsaktiviteter både på distans och på våra serviceställen. Du kan få stöd för din hälsa och livshantering. Se mer information from webbplatsen. 

Ge respons på sidan

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:

Läs fler nyheter

Student guide illustration, language and communications studies
Studier Publicerat:

Språk, kultur och kommunikation i augusti

Språkcentret erbjuder kurser i augusti.
Aalto-wide sustainability minor logo
Studier Publicerat:

Nytt mångvetenskapligt biämne i hållbar utveckling startar vid Aalto i höst

Aalto erbjuder ett nytt biämne, Luonnonvarojen kestävä käyttö (Hållbar användning av naturresurser), som nu är redo att tilläggas i din studieplan!
Studentguide nyhet, illustrering
Studier Publicerat:

Läsårsanmälan för läsåret 2024-2025

Den ordinarie anmälningstiden för läsåret 2024–2025 började 2.5.2024.
Vegetarian food has lower carbon footprint
Studier Publicerat:

Campus restaurangernas öppettider på sommaren 2024

Det finns några ändringar i restaurangernas öppettider på sommaren.