Nyheter

Jobba som en campusguide – delta i skolningen 11.10.2023

Vill du bli en campusguide för gymnasiegrupper? Höstens andra campusguide-skolning ordnas på 11.10.2023 kl. 15-17 i Otnäs. Välkommen med att presentera vårt underbara campus åt ungdomar som är intresserade av Aalto!
Students in the School of Business

Aalto-universitetets utbildade guider ska resa runt i campus med elevgrupperna och visa dem de mest intressanta ställen på campuset samt berätta om sina egna erfarenheter. Målet med rundturerna är att väcka besökarnas intresse för att studera i Aalto. Ersättningen för en rundtur är 40 euro per timme (per guide). 

Höstens andra campusguide-skolning ordnas 11.10.2023 kl. 15-17 i Kandidatcentrumet (U137a 'Historiahuone', Otsvängen 1). Anmäl dig till skolningen senast 10.10 genom att skicka epost till [email protected]. Skolningen genomförs av Aalto-universitetets ansökningsservice och teamet för studentrekrytering. 

Våra campusguider borde kunna tillräckligt med finska/svenska för att hålla rundturer på finska/svenska. För det mesta kommer grupperna som guidas vara finskspråkiga, men det kan också hända att det blir behov för att ordna rundturer på svenska. Campusguiderna kan vara kandidat- eller magisterstuderande och representera vilket utbildningsområde som helst i Aalto.

Skolningen börjar med att bekanta sig med allmänna praxis (c. 45 min) och fortsätter med att delta i en exempelrundtur på campus (c. 1 t). Skolningen ordnas på finska. 

Ytterligare information fås från Aalto-universitetets ansökningsservice ([email protected]). 

Ge respons på sidan

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Läs fler nyheter

Aalto-wide sustainability minor logo
Studier Publicerat:

Nytt mångvetenskapligt biämne i hållbar utveckling startar vid Aalto i höst

Aalto erbjuder ett nytt biämne, Luonnonvarojen kestävä käyttö (Hållbar användning av naturresurser), som nu är redo att tilläggas i din studieplan!
Studentguide nyhet, illustrering
Studier Publicerat:

Läsårsanmälan för läsåret 2024-2025

Den ordinarie anmälningstiden för läsåret 2024–2025 började 2.5.2024.
Vegetarian food has lower carbon footprint
Studier Publicerat:

Campus restaurangernas öppettider på sommaren 2024

Det finns några ändringar i restaurangernas öppettider på sommaren.
Studentguide nyhet, illustrering
Studier Publicerat:

Berätta vilken typ av MyCourses-område som hjälper dig att lära dig bättre

Undersökning riktar sig till alla högskolestudenter i huvudstadsregionen