Uutiset

Työskentele kampusoppaana - osallistu koulutukseen 11.10.2023

Haluatko toimia kampusoppaana lukiolaisryhmille? Järjestämme syksyn toisen kampusopaskoulutuksen 11.10.2023 klo 15-17 Otaniemen kampuksella. Tervetuloa mukaan esittelemään mahtavaa kampustamme Aallosta kiinnostuneille nuorille!
Students in the School of Business

Koulutetut Aalto-yliopiston kampusoppaat kierrättävät ryhmiä kampuksen kiinnostavimmissa paikoissa ja kertovat nuorille omista kokemuksistaan. Kierrosten tavoitteena on herättää kiinnostusta Aallossa opiskelua kohtaan. Opastuksista maksettava palkkio on 40 euroa kierrokselta.

Syksyn toinen koulutus järjestetään 11.10.2023 klo 15-17 Kandidaattikeskuksessa (U137a 'Historiahuone', Otakaari 1). Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 10.10. lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Koulutuksen toteuttavat Aalto-yliopiston hakijapalvelut ja opiskelijarekrytointitiimi.

Kampusoppaidemme tulisi osata riittävästi suomea/ruotsia pitääkseen kierroksia suomeksi/ruotsiksi. Opastettavat ryhmät tulevat olemaan enimmäkseen suomenkielisiä, mutta myös ruotsinkielisiä opastuksia voi tulla tarjolle. Kampusoppaat voivat olla kandidaatti- tai maisteriopiskelijoita ja edustaa mitä tahansa Aallon koulutusalaa.

Koulutuksessa tutustutaan ensin kierrosten yleisiin käytäntöihin (n. 45 min) ja kierretään esimerkkikierros (n. 1 h). Koulutus järjestetään suomeksi.

Lisätietoja saat Aalto-yliopiston hakijapalveluista ([email protected]).

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Aalto-wide sustainability minor logo
Opinnot Julkaistu:

Uusi monialainen sivuaine Luonnonvarojen kestävä käyttö käynnistyy Aallossa

Aalto tarjoaa uuden monitieteisen sivuaineen, Luonnonvarojen kestävä käyttö, joka on nyt valmis lisättäväksi opintosuunnitelmaasi!
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Lukuvuosi-ilmoittautuminen lukuvuodelle 2024 - 2025

Lukuvuoden 2024 – 2025 varsinainen ilmoittautumisaika alkoi 2.5.2024.
Vegetarian food has lower carbon footprint
Opinnot Julkaistu:

Kampusravintoloiden aukioloajat kesällä 2024

Opiskelija- ja henkilöstöravintoloiden aukioloajoissa on muutoksia kesällä.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Kerro, millainen MyCourses työtila edistää opiskelemistasi

Kysely Moodle-työtilojen kehittämiseksi kielten opetuksessa