Nyheter

Du hittar ditt stödteam i MyStudies

I MyStudies hittar du ditt stödteam, som består av experter som kan ge dig stöd och rådgivning i studierna.

Du kan också boka tid till studerandeservicen via MyStudies. Du kan vända dig till medlemmarna i ditt stödteam i frågor som rör studier och välbefinnande, och vid behov kan de hjälpa dig vidare till någon annan expert. Om du har fått en akademisk handledare eller en handledare för ditt lärdomsprov ingår också denna person i ditt stödteam. Under menyn "Tjänster" kan du boka tid till en expert på utbytesstudier eller en svenskspråkig studievägledare, och om du studerar vid ARTS kan du också boka tid till högskolevisa tjänster.

Utöver tidsbokningssystemet är MyStudies också en arbetsyta som sammanställer de viktigaste tjänsterna för studerande. Tjänsten utvecklas kontinuerligt och under det pågående läsåret kommer tjänsten att utökas med en funktion för hantering av arbetet med lärdomsprovet på magisternivå.

Logga in till MyStudies https://mystudies.aalto.fi

Ge respons på sidan

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:

Läs fler nyheter

Aalto universitetet, Squad studenter, maj-2023. Foto: Aleksi Poutanen
Studier Publicerat:

Ansökningstiden för priset Master's Award in Development Studies har nu öppnats

Ansökningstiden för priset Master's Award in Development Studies för år 2024 pågår fram till den 15 augusti 2024. Genom priset vill UniPID, universitetens nätverk för utvecklingssamarbete, och Föreningen för utvecklingsforskning FSDR ge erkännande för och belöna exceptionellt förtjänstfulla lärdomsprov på magisternivå vid UniPID:s medlemsuniversitet.
Student guide illustration, language and communications studies
Studier Publicerat:

Språk, kultur och kommunikation i augusti

Språkcentret erbjuder kurser i augusti.
Ryhmätilanne
Studier Publicerat:

Stöd för välbefinnande i studierna, sommar 2024

Hej student! Aalto erbjuder självstudiematerial och vägledning under sommaren. Också SHVS betjänar studerande under sommaren.
Aalto-wide sustainability minor logo
Studier Publicerat:

Nytt mångvetenskapligt biämne i hållbar utveckling startar vid Aalto i höst

Aalto erbjuder ett nytt biämne, Luonnonvarojen kestävä käyttö (Hållbar användning av naturresurser), som nu är redo att tilläggas i din studieplan!