Ceremoniveckan

UPPSKJUTET: Graduation Party den 10 juni 2021

På grund av koronapandemin har Aalto-universitetet bestämt att skjuta upp Graduation Party samt hela ceremoniveckan i 2021. Vi beklagar situationen.

Vi informerar om anmälningen till 2022 Graduation Party på den här webbplatsen.
Graduation Party 2018
Festligheter under Graduation Party

Festen för alla utexaminerade kandidater, magistrar, diplomingenjörer och licentiater från de sex högskolorna för respektive läsår firas på Graduation Party under den årliga ceremoniveckan - Ceremony Week. Varje högskola har sina egna utexamineringsceremonier, varefter de utexaminerade samlas på Alvarplatsen med sina familjer. På examensfesten – Graduation Party – får gästerna mat och dryck, det spelas levande musik och de speciella examensbroscherna överlämnas till de utexaminerade.

Graduation Pin, designed by Inni Pärnänen

Den prisbelönta Inni Pärnänen formgav 2018 en speciell examensbrosch för Graduation Party. I broschens mitt finns Juha Markulas designade sigill, som står för vetenskaplig och konstnärlig kvalitet och som används endast på officiella betyg samt vid akademiska traditioner.

Följ uppdateringar i Graduation Party-programmet på finska här och på engelska här.

Management team band A TOP
A Top satte igång festen.
Rehtori Ilkka Niemelä onnittelee valmistuneita
Rektor Ilkka Niemelä gratulerar de utexaminerade.

Aalto-universitetets Graduation Party ordnades för första gången i juni 2018 som en del av den första ceremoniveckan (Ceremony Week). Totalt deltog cirka 1200 nya alumner med sina familjemedlemmar och släktingar i firandet. Gästerna fick examenswraps, förfriskningar samt små flaskor skumvin. Dessutom fick studerandena en Aalto-tygväska som innehöll ett hälsningskort och den speciella examensbroschen. Efter ceremonierna fortsatte programmet med dans till musik av A Top och Boston Promenade under en vacker sommarkväll.

Anmälningen till nästa Graduation Party skall tilläggas senare på den här webbplatsen. Du kan också skicka frågor med e-post till [email protected].

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat