För alumner

Utveckla dig

Kontinuerligt lärande är arbetets framtid. Utöver program för livslångt lärande erbjuder Aalto-universitetet tjänster för att utveckla företagsledningen och fortbildning inom många olika områden för att stöda karriärutvecklingen samt uppdatera och fördjupa kompetensen.
Two people standing and laughing in a lecture hall

Livslångt lärande

Välkommen att ta del av livslångt lärande! Det krävs mod att kasta sig in i något nytt, men vid Aalto-universitetet är du inte ensam. Vi fungerar som din guide och hjälper dig att identifiera dina lärandebehov så att din kompetens alltid ligger steget före.

Mer information 

Aalto-universitetets öppna universitet

Öppna universitetet är till för alla. Det är en möjlighet till studier för vem som helst som är intresserad av Aalto-universitetets vetenskapsområden och undervisning. Studieutbudet består av kurser och studiehelheter inom olika läroämnen.

Läs mer
Wide Open Uni
Graphic shapes

Future of Work-kurser

I en värld av konstanta förändringar hjälper livslångt lärande dig att navigera i framtidens arbetsliv. På Aalto-universitetets kursplattform Future of Work finns öppna kurser som stöd för en hållbar karriär.

Till kursplattformen

Starting Up -verkkokurssi

Kaikille avoin ja maksuton verkkokurssi kattaa startup-yrittäjyyden perusopinnot.

Läs mer (på finska eller engelska)
Starting Up Pic: Aalto University

Evenemangskalender

Varje år arrangerar Aalto-universitetet och dess partners hundratals evenemang. Flesta av evenemangen välkomnar alumni och företagsrepresentanter.

Läs mer
Energy Storage Futures events have aroused a lot of interest and interesting discussions. Photo: Glen Forde/Aalto Energy Platform
För alumner
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat