Aalto-universitetets öppna universitet

Studielokaler och studerandes passerkort

Välkommen till campus! Se anvisningar nedan för att röra dig i lokalerna på campus.
Otakaari 1

Aalto-universitetets verksamhet sker huvudsakligen på Otnäs campus i Esbo. Öppna universitetets kurser ordnas huvudsakligen i Kandidatcentret (Otsvängen 1) eller i Väre (Otnäsvägen 14), men undervisning kan också ordnas i andra byggnader. I Kandidatcentret har du fritt tillträde till undervisningslokalerna på första våningen. För att få tillträde till övriga byggnader och undervisningslokaler på campus måste du aktivera studerandes passerkort.

I byggnadernas entréhallar finns infoskärmar och informationsställen där du kan be om hjälp med att hitta rätt lokal. Eftersom byggnaderna är stora lönar det sig att reservera tillräckligt med tid för att hitta undervisningslokalen och hämta och aktivera passerkortet första gången du kommer på föreläsning. Med hjälp av applikationen Aalto Space kan du navigera på campus.

Aalto-universitetets handelshögskola har också en enhet i S:t Michel. Lokalerna ligger på området Mikkeli Business Campus.

Campus

Access control ikoni logo

Hur får jag ett passerkort och grundläggande tillträde

Anvisningar för vad du ska göra när du behöver ett passerkort och grundläggande tillträde till Otnäs campus (personal och studerande).

Tjänster
Otakaari 1 Kuva: Aino Huovio / Aalto-yliopisto

Korridordörrarna i Kandidatcentret låses, använd passerkort

Studerande, kontrollera att du har ett HRT-kort som har registrerats på idm.aalto.fi eller hämta ut ett passerkort för studerande från och med 8.11. från Väres eller Otakaari 1 entrétjänster och registrera det. Nya passerzoner träder i kraft på campus 16.11. och HRT-kortet eller passerkortet kommer att behövas allt mer.

Nyheter
Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Campuskartor, adresser och hur du tar dig till Otnäs

Välkommen till Aalto-universitetets campus i Otnäs! Campus bildar en mötesplats för universitetet, dess partner och områdets invånare.

Campus
Three students walking on campus on sunny day

Information om coronaviruset

Närmare information om coronavirusets inverkan på Aalto-universitetets verksamhet. Sidan uppdaterad 15.6

Aalto-universitetet

Öppna universitetets kontaktuppgifter

Ta kontakt!

Läs mer
Kuvaaja Unto Rautio

Följ oss

  • Publicerat:
  • Uppdaterad: