Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Opiskelupaikat ja opiskelijan kulkutunniste

Tervetuloa kampukselle! Katso alempaa ohjeita kampuksen tiloissa kulkemiseen.
Otakaari 1

Aalto-yliopiston toiminta sijoittuu pääosin Otaniemen kampukselle Espooseen. Avoimen yliopiston kursseja järjestetään pääsääntöisesti Kandidaattikeskuksessa (Otakaari 1) ja Väreessä (Otaniementie 14), mutta myös muissa rakennuksissa voi olla opetusta. Kandidaattikeskuksessa pääset kulkemaan vapaasti ensimmäisen kerroksen opetustiloihin. Päästäksesi kulkemaan muihin rakennuksiin ja opetustiloihin kampuksella sinun tulee aktivoida opiskelijan kulkutunniste.

Rakennusten auloissa on infonäyttöjä sekä infopisteitä, joista voi kysyä neuvoa opetustilan löytymiseksi. Rakennusten suuren koon vuoksi kannattaa varata riittävästi aikaa opetustilan etsimistä ja kulkutunnisteen aktivoimista ja noutamista varten ennen ensimmäistä luentoa. Aalto Space -sovelluksen avulla voi hyvin suunnistaa kampuksella.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululla on yksikkö myös Mikkelissä. Toimitilat sijaitsevat Mikkeli Business Campus -alueella

Kampus

Access control ikoni logo

Miten saan kulkutunnisteen ja peruskulkuoikeudet

Ohje miten toimia, kun tarvitset kulkutunnisteen ja peruskulkuoikeuden Aalto-yliopiston Otaniemen kampukselle (henkilöstö ja opiskelijat). Tässä myös ohje miten toimia työsuhteen/opintojen päättyessä.

Palvelut
Otakaari 1 Kuva: Aino Huovio / Aalto-yliopisto

Otakaari 1:n käytäväovet lukitaan, käytä kulkutunnistetta

Opiskelija, tarkistathan, että sinulla on joko rekisteröity HSL-kortti tai hae opiskelijan kulkutunniste Väreen tai Otakaari 1:n aulapalvelupisteestä ja rekisteröi se. Uudet kulkualueet tulevat voimaan kampuksella 16.11.

Uutiset
Aalto-yliopisto / Unto Rautio

Kampuskartat, osoitteet ja aukioloajat Otaniemen kampuksella

Sivulta löydät ravintolat, Aalto Space -mobiilisovelluksen, kulkuluvat, kartat ja avaimet! Tutustu myös virtuaalikierrokseen.

Kampus
An aerial photo of the Aalto University campus at sunset.

Virtuaalikierros kampuksella (ulkoinen linkki)

Tutustu Aalto-yliopiston kampukseen virtuaalisesti. Kaksi opasta johdattavat sinut tutustumaan eri paikkoihin Aallon kampuksella – opiskelutiloihin, laboratorioihin, työpajoihin ja ulkoalueisiin. Liity mukaan tietokoneella, mobiililaitteella tai VR-laseilla!

Three students walking on campus on sunny day

Tietoa koronaviruksesta

Katso täältä koronavirustilanteeseen liittyvät tärkeimmät ohjeet. Sivua on päivitetty 15.6.2023.

Aalto-yliopisto
Dipoli ilmakuva

Ulkoalueita ja jalankulkureittejä parannetaan Otakaari 1:n ja Dipolin ympäristössä

Jalankulkuyhteyttä metrolta Dipoliin sekä Amfiteatterinaukion aluetta parannetaan syksyn 2021 aikana. Tarkoituksena on luoda viihtyisiä, monikäyttöisiä, turvallisia ja esteettömiä ulkoalueita kunnioittaen alkuperäisiä suunnitteluratkaisuja ja toteutuksia. Työmaat käynnistyvät jo elokuussa.

Uutiset

Avoimen yliopiston yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Lue lisää
Kuvaaja Unto Rautio

Seuraa meitä

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: