Palvelut

Kurssipalaute osana kurssin elinkaarta

Kurssipalaute on ainutlaatuinen osa Aalto-yliopiston palautekokonaisuutta, sillä se tavoittaa opiskelijat läpi heidän opintojensa systemaattisesti koko Aallossa. Kurssipalautteen hyödyntäminen on tärkeä osa opetuksen ja koulutuksen kehittämistyötä sekä opiskeluun liittyvien palveluiden kehittämistä ja laadunvarmistusta. Kerättyä palautetta käytetään usealla eri tavalla ja tasolla ja sen hyödyntämiseen kiinnitetään erityistä huomiota Aallossa.
Aalto University students doing group work, sitting at a table with their laptops and notebooks / photo by Aalto University, Aino Huovio

 

Kurssipalaute osana kurssin elinkaarta

Aalto-yliopistossa opiskelijapalautetta ohjaavat seuraavat keskeiset periaatteet: palaute on vuorovaikutteista, vaikuttavaa ja virtaviivaista. Palaute mahdollistaa osaltaan inklusiivista oppimiskulttuuria. Näillä periaatteilla tuetaan avoimen palautekulttuurin kehitystä. Se tarkoittaa, että palautetta on helppoa antaa, sitä annetaan rakentavasti, siitä keskustellaan avtiivisesti ja sitä käytetään edistämään vuorovaikutusta sekä opetuksen ja oppimisen kehittämistä.

Infografiikka: kurssipalaute osana kurssin elinkaarta. Sama tekstinä seuraavassa kappaleessa.
Infografiikka: Kurssipalaute osana kurssin elinkaarta

Palautteen antaminen nähdään kurssielementtinä, joka suunnitellaan vastaavasti kuin vaikkapa kurssin arviointi. Suunnittelun voi jakaa kolmeen vaiheeseen: mitä on hyvä tehdä ennen kurssia, kurssin aikana ja kurssin jälkeen.

Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu