Palvelut

Akateeminen ohjaus Aalto-yliopistossa

Akateeminen ohjaus on osa opintojen ohjauksen järjestelmää, joka kattaa opiskelijan koko opintojen elinkaaren. Akateemiseen ohjaukseen osallistuminen on osa opintoja. Ohjausaikataulut ja -käytänteet vaihtelevat korkeakoulukohtaisesti.
Aalto-yliopisto, akateeminen ohjaus

Akateeminen ohjaaja on koulutusohjelmaa edustava, opiskelijalle tutuksi tuleva henkilö, jonka kanssa opiskelija voi keskustella opintoihin liittyvistä tavoitteistaan, sekä  tutkimukseen ja alaan liittyvistä asioista. Akateeminen ohjaaja on usein professori tai lehtori.

Ohjauksen tavoitteena on tukea opiskelijaa opinnoissaan ja olla henkilö, joka tietää, auttaa ja opastaa. Uusien opiskelijoiden kohdalla akateeminen ohjaus on erityisasemassa, kun opiskelija arvioi, kuinka kiinnostavaksi ja houkuttelevaksi hänen valitsemansa koulutusohjelma osoittautuu. Voit lukea lisää akateemisen ohjauksen käytänteistä korkeakoulukohtaisesta valikosta.

Opiskelijan ohjaus ja tuki

Ohjausta ja tukea opiskeluhyvinvointiin, opintojen suunnitteluun ja urapohdintoihin Aallon opiskelijoille.

Read more
Kaksi opiskelijaa sateenvarjon alla

Opinnäyteohjaus Aalto-yliopistossa

Opinnäytteen teko on opiskelijan itsenäinen suoritus, mutta opiskelijalla on sekä oikeus saada ohjausta että velvollisuus varmistaa työnsä laatu keskustelemalla työstä ohjaajansa kanssa opinnäyteprosessin aikana.

Opinnäyteohjaus
Bioproduct

Henkilökohtaiset opintojärjestelyt

Jokaisella Aallon opiskelijalla on oikeus saada kohtuullisia henkilökohtaisia opintojärjestelyjä terveydellisten syiden perusteella.

Lue lisää
Aallon uudet opiskelijat luennolla

Tapahtumat

Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu