Palvelut

Koulutuksen palauteperiaatteet ja Aallon opiskelijapalaute

Aallossa kerätään opiskelijoilta palautetta eri vaiheissa opintoja. Opiskelijoiden palautteen hyödyntäminen on tärkeä osa opetuksen ja koulutuksen kehittämistyötä sekä opiskeluun liittyvien palveluiden kehittämistä ja laadunvarmistusta. Kerättyä palautetta käytetään usealla eri tavalla ja tasolla. Tämän lisäksi palautteen vaikuttavuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Myös opiskelijajärjestöt ja killat ovat kiinnostuneita palautteiden tuloksista.
ITP student team working outside

Aalto-yliopiston koulutuksen palauteperiaatteet

Aalto-yliopiston koulutuksen palauteperiaatteet ohjaavat opiskelijapalautteen keräämistä ja hyödyntämistä. Tavoitteena on tukea Aallon palautekulttuurin aktiivista kehittämistä kohti vuorovaikutteisia, vaikuttavia ja virtaviivaisia palauteprosesseja. Opettaja voi hyödyntää näitä palauteperiaatteita sekä oman opetuksen palautekäytäntöjen kehittämisessä että keskustellessaan opiskelijoiden kanssa palauteteemasta. Myös uralla edetessä (Tenure track -arviointikriteerit | Aalto-yliopisto) arvioidaan opettajan kykyä aktiivisesti kerätä ja hyödyntää palautetta.   

Aallossa kerättävät opiskelijapalautteet

AllWell-tuloskuva esimerkki

Opiskeluhyvinvointikysely AllWell? ja opetuksen kehittäminen Aallossa

Vuosittain toteutettavalla AllWell?-opiskeluhyvinvointikyselyllä saamme tutkimuspohjaista tietoa pedagogisten kehittämistoimien suunnittelemisen tukemiseen. Kyselyn tuloksien yhteenveto toimitetaan Aallon ohjelmajohtajille ja koulun johdolle.

Opiskelu Aallossa
kuva/Aalto-yliopisto

Kurssikäytännöt

Mitkä ovat kurssin vastuuopettajan velvollisuudet? Kuka voi osallistua kurssille? Kuinka kauan kurssin osasuoritus on voimassa? Mitä olisi hyvä tietää ennen kurssin alkamista? Tämä artikkeli sisältää tietoa kurssikäytännöistä opettajille. Kirjaudu sisään nähdäksesi kaikki sisällöt.

Palvelut
Studying. Practical hints for the teacher

Kurssin toteutus opettajan näkökulmasta

Käytännön ohjeita opettajille kurssin aikaisen opetuksen toteutukseen: mitä huomioida ennen kurssia, sen alussa, aikana, lopussa ja jälkeen.

Palvelut

Opetuksen suunnittelu Aalto-yliopistossa – strategia ja linjaukset

Perustietoa opetuksen suunnittelusta Aalto-yliopistossa. Opetussuunnitelmatyön linjaukset 2020-2021 ja 2021-2022.

Lue lisää
Aalto-yliopisto, kuva Unto Rautio
Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu