Palvelut

Omat kurssipalautteet -näkymä

Tällä sivulla on tietoa kyselytyypeistä ja kyselyiden tiloista. Sivu on osa kurssipalautetyökalun opettajan ohjeiden kokonaisuutta.
Course feedback illustration, a folder

Kurssipalautetyökalun ”Omat kurssipalautteet” -näkymässä näet kaikki omat kurssitoteutuksesi, joista kerätään palautetta, eli joihin muodostuu automaattisesti loppupalautelomake ja joille voit tehdä välipalautekyselyjä.

Näkymän yläosassa voit suodattaa, mitkä kurssitoteutukset listataan näkymään. 

Värilliset suodatuspainikkeet ”Luonnokset, Tulevat, Aktiiviset kyselyt, Odottaa vastausta, Päättyneet” tarkoittavat palautekyselyiden eri tiloja. Kun painike on vihreä, kyseisessä tilassa olevat kyselyt listautuvat. Painikkeen ollessa harmaa kyseisessä tilassa olevat kyselyt eivät näy listassa.

Kyselylistassa kurssitoteutuksesta ja sen palautekyselyistä näytetään seuraavat tiedot:

  • Opintojakson nimi, koodi ja toteutuksen ajankohta 
  • Palautekyselyn tyyppi (loppupalaute tai kurssinaikainen palautekysely), kyselyn voimassaoloaika, vastanneiden määrä / ilmoittautuneiden määrä, kyselyn ajankohtainen tilanne, esimerkiksi ”Julkaise vastaus palautteeseen pp.kk.vvvv mennessä”
  • Opintojakson ja kyselyiden ajankohtaista tilaa kuvaavat symbolit kunkin rivin alussa on selitetty sivun Kysymysmerkki-painikkeen takana. Selitykset näkyvät myös kun viet hiiren symbolin päälle.
  • Rivien lopussa olevat pyöreät painikkeet ovat toimintoja, joiden selitteet näkyvät, kun viet hiiren kunkin painikkeen päälle
Kurssipalautetyökalun "Omat kurssipalautteet" -näkymä , jossa on mahdollisuus suodattaa sekä kurssitoteutuksia että kurssitoteutusten palautekyselyitä niiden tilan mukaan.

Kurssinaikaiset kyselyt

Voit luoda kurssinaikaisia kyselyitä, joiden sisällön ja ajastuksen pääset täysin itse valitsemaan. Kurssinaikaisessa palautteessa kannattaa painottaa aiheita, joihin voit ja aiot reagoida kurssin aikana.

  • Voit valmistella ja ajastaa kyselyitä jo ennen kurssin alkua. 
  • Voit viedä kyselyn linkin esimerkiksi oppimateriaalin tai tehtävän yhteyteen 
  • Voit tarvittaessa aktivoida kyselyn opiskelijoille heti painamalla kyselylistauksessa ”Aktivoi nyt” -painiketta (symbolina väkänen)
  • Voit julkaista kurssinaikaisen kyselyn monivalintakysymysten tulokset kyselyyn vastanneille

Loppupalaute

Aalto-yliopistossa palautetta kerätään automatisoidusti kaikilta kursseilta. Kurssille muodostuu siis loppupalautekysely ilman, että sinun opettajana tarvitsee tehdä mitään. Palautekyselyllä on valmiina Aallon yhteiset viisi kysymystä sekä korkeakoulukohtaiset kysymykset . Näiden lisäksi voit lisätä omia kysymyksiäsi tai valita lisäkysymyksiä yhteisistä kysymyskirjaston kysymyksistä.

Vai etsitkö sittenkin tietoa kysymystyypeistä? Niistä voit lukea täällä: Kysymystyypit

Kyselyiden tilat

Palautekyselyn tila määrittelee, mitkä toiminnot ovat käytettävissäsi.

Tästä pääset muille ohjesivuille:

Kurssipalautetyökalun ohjeiden pääsivu

Aalto-yliopistossa kerätään kurssipalautetta lähes kaikilta kursseilta. Näiltä sivuilta löydät opettajan ohjeita kurssipalautetyökalun käyttöön.

Course feedback support illustration

Kurssipalautetyökalun ajastukset ja viestit

Tämä sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta. Tältä sivulta näet automatisoitujen toimintojen ajastukset eli milloin mitäkin tapahtuu ja mitä viestejä käyttäjät saavat.

Course feedback illustration, a gear

Kurssipalautetyökalu MyCourses -liitännäisenä

Tämä sivu auttaa sinua kirjautumaan kurssipalautetyökaluun. Lisäksi tällä sivulla kerrotaan tärkeää taustatietoa kurssipalautetyökalun ja MyCoursesin yhteydestä. Sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.

Course feedback illustration, a house

Kyselyn muokkaus kurssipalautetyökalussa

Tällä sivulla on kurssipalautekyselyiden muokkaamiseen liittyvää tietoa. Voit esimerkiksi tarkastaa, mitkä ovat kyselyn perustiedot, mitä kysymystyyppejä kurssipalautetyökalusta löytyy ja miten kysymyskirjastoa käytetään. Tämä sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.

Course feedback illustration, a pencil

Kurssipalautteen raportti, vastapalaute ja vastaajalista

Aiheet: kurssipalautetyökalun raporttinäkymä, raportin julkaiseminen vastanneille, palautteeseen vastaaminen, vastaajalistan lataaminen ja tietojen vienti MyCoursesin Arvioinnit -kohtaan sekä miten loppukyselyistä kertynyttä tietoa voidaan tarkastella myös muilla raporttityökaluilla. Sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.

Course feedback illustration, a bubble

UKK ja käyttäjätuki

Täältä löydät apua kurssipalautetyökalun yleisimpiin ongelmiin, usein kysytyt kysymykset sekä käyttäjätuen yhteystiedot. Tämä sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.

Course feedback icon_person
Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: