Palvelut

UKK ja käyttäjätuki

Täältä löydät apua kurssipalautetyökalun yleisimpiin ongelmiin, usein kysytyt kysymykset sekä käyttäjätuen yhteystiedot. Tämä sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.
Course feedback icon_person

1. UKK - Usein kysytyt kysymykset

Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

2. Tarkasta kurssisi tiedot Sisussa

Kurssipalautejärjestelmä saa kaikki tietonsa Sisu-opintotietojärjestelmästä. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että tiedot Sisussa ovat oikein kurssin alkaessa.  

  • Onhan kurssille merkitty kaikki opettajat? Vain Sisuun merkityillä opettajilla näkyy kyseinen kurssi kurssipalautteen käyttöliittymässä ja he voivat lisätä kurssinaikaisia kyselyjä, kysymyksiä loppukyselyyn ja näkevät annetun palautteen ja voivat vastata palautteeseen.
  • Onko kurssi-ilmoittautumiset käsitelty? Hylätyt opiskelijat eivät saa kurssipalautetta. Opiskelijoiden ilmoittautumistiedot päivittyvät kurssipalautetyökaluun lähes reaaliajassa, sillä ne päivittyvät 10 minuutin välein. 
  • Ovatko kurssin päivämäärät oikein? Muistutusviesti kurssipalautekäytännöistä lähtee opettajalle kurssin alkupäivämäärän mukaan. Päättymispäivä puolestaan ohjaa kurssin loppukyselyn syntymistä, aukeamista ja sulkeutumista. Huomaa, että kurssin opetus tulisi järjestää kurssikuvaukseen määritetyn ajoituksen raameissa. Kurssin päivämääriä korjataan Sisussa. Jos Sisussa muutetaan kurssipäivämääriä, kurssipalautejärjestelmä päivittää tiedon yön aikana, ja sen jälkeen kurssipalautejärjestelmä toimii uuden ajoituksen mukaisesti. Korjaukset tulee tehdä hyvissä ajoin tai niin pian kuin korjaustarve havaitaan.  
  • Onko kurssin opetuskieli kirjattu oikein? Voit lukea lisää opetuskielen vaikutuksista kyselyille täältä.

Mikäli yllä mainittuihin tietoihin pitää tehdä muutoksia, olethan yhteydessä oman koulusi Oppimispalveluihin. 

3. Ota yhteyttä kurssipalautteen tukeen

Pienemmissä ongelmatilanteissa kannattaa ensin kokeilla kirjautua uudelleen MyCoursesiin tai kokeilla toista selainta. Jos mikään näistä ei toimi, ota rohkeasti yhteyttä kurssipalautteen yhteyshenkilöihin osoitteessa coursefeedback[ät]aalto.fi. Tukipyyntösi ohjautuu automaattisesti juuri sinun koulusi yhteyshenkilölle.

Muita kurssipalautetyökalun ohjeita

Kurssipalautetyökalun ohjeiden pääsivu

Aalto-yliopistossa kerätään kurssipalautetta lähes kaikilta kursseilta. Näiltä sivuilta löydät opettajan ohjeita kurssipalautetyökalun käyttöön.

Course feedback support illustration

Kurssipalautetyökalu MyCourses -liitännäisenä

Tämä sivu auttaa sinua kirjautumaan kurssipalautetyökaluun. Lisäksi tällä sivulla kerrotaan tärkeää taustatietoa kurssipalautetyökalun ja MyCoursesin yhteydestä. Sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.

Course feedback illustration, a house

Kurssipalautetyökalun ajastukset ja viestit

Tämä sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta. Tältä sivulta näet automatisoitujen toimintojen ajastukset eli milloin mitäkin tapahtuu ja mitä viestejä käyttäjät saavat.

Course feedback illustration, a gear

Omat kurssipalautteet -näkymä

Tällä sivulla on tietoa kyselytyypeistä ja kyselyiden tiloista. Sivu on osa kurssipalautetyökalun opettajan ohjeiden kokonaisuutta.

Course feedback illustration, a folder

Kyselyn muokkaus kurssipalautetyökalussa

Tällä sivulla on kurssipalautekyselyiden muokkaamiseen liittyvää tietoa. Voit esimerkiksi tarkastaa, mitkä ovat kyselyn perustiedot, mitä kysymystyyppejä kurssipalautetyökalusta löytyy ja miten kysymyskirjastoa käytetään. Tämä sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.

Course feedback illustration, a pencil

Kurssipalautteen raportti, vastapalaute ja vastaajalista

Aiheet: kurssipalautetyökalun raporttinäkymä, raportin julkaiseminen vastanneille, palautteeseen vastaaminen, vastaajalistan lataaminen ja tietojen vienti MyCoursesin Arvioinnit -kohtaan sekä miten loppukyselyistä kertynyttä tietoa voidaan tarkastella myös muilla raporttityökaluilla. Sivu on osa kurssipalautetyökalun ohjeiden kokonaisuutta.

Course feedback illustration, a bubble
Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: