Palvelut

Opinnäyteohjaus Aalto-yliopistossa

Opinnäytteen teko on opiskelijan itsenäinen suoritus, mutta opiskelijalla on sekä oikeus saada ohjausta että velvollisuus varmistaa työnsä laatu keskustelemalla työstä ohjaajansa kanssa opinnäyteprosessin aikana. Ohjauksessa on olennaista, että vuorovaikutus ohjaajan ja opiskelijan välillä toimii hyvin ja palautetta annetaan myös prosessin aikana.
Bioproduct

Aalto-yliopistossa opinnäytteitä tehdään kaupan, taiteiden ja tekniikan alalla. Kukin ala on asettanut opinnäytetyön tekemiselle omat tavoitteensa, ohjeensa ja arvosteluperusteensa. Opinnäytetyöhön liittyvä terminologia saattaa vaihdella koulukohtaisesti. Jokaisella Aalto-yliopiston koululla on omat ohjeensa opinnäytteen ohjaukseen, joko koulu- tai ohjelmatasolla annettuna.

Kuva ohjelmasivun valikosta, jossa Opintojen aikana -otsikko ja sen alla Opinnäyte.

Ohjelmakohtaiset opinnäyteohjeet ovat Opiskelijan oppaassa. Hae ohjelma ja ohjelman sivulla on otsikko Opintojen aikana > Opinnäyte.

Akateeminen ohjaus Aalto-yliopistossa

Akateeminen ohjaus on osa opintojen ohjauksen järjestelmää, joka kattaa opiskelijan koko opintojen elinkaaren. Akateemiseen ohjaukseen osallistuminen on osa opintoja.

Lue lisää
Aalto-yliopisto, akateeminen ohjaus

Mistä saan ohjausta ja tukea?

Ohjausta ja tukea opintojen suunnitteluun, opiskeluhyvinvointiin ja urapohdintoihin Aallon opiskelijoille.

Lue lisää
Student guide illustration, supporting your studies
Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: