Hanna Karkku
Dean's Unit of the School of Arts, Design and Architecture

Hanna Karkku

Planning Officer, LES ARTS

Contact information

Postal address
Otaniementie 14
room Väre M308
Preferred contact method
[email protected]
Mobile phone
+358505627709

Slogan

"Everyone else who lets me ride on their dinosaur calls me Carlos"

Description

Avustan koulutuksen ja kulttuurin kansainvälisissä hankerahoitushakemuksissa sekä rahoitettujen hankkeiden käynnistysvaiheessa. Rahoitusohjelmiani ovat mm. Erasmus+, Luova Eurooppa ja erilaiset Nordplus-rahoitusinstrumentit. Sovi tapaamisesta kanssani niin mietitään hankkeellesi sopiva rahoituskanava.

Hoidan lisäksi henkilökuntavaihtoja (opettajat ja muu henkilökunta) Eramus+- ja Nordplusohjelmissa. Voit olla yhteydessä, vaikket olisivielä löytänyt vierailukohdetta, meillä on paljon partnereita ympäri Eurooppa, joten niistä löytynee sopiva kohde kaikille.

Jos olet muusta korkeakoulusta, ja haluat tulla opetukseen tai hallintoon liittyvälle vierailule Aaltoon, ole yhteydessä niin avustan sen järjestämisessä. Jos olet aaltolainen ja haluat vierailijoillesi lisäohjelmaa, avustan mielelläni järjestelyissä.

Areas of expertise

Educational projects Creative Europe Projects Contractua matters in educational and culture projects External customers network collaboration Koulutushankkeet Luova Eurooppa -hankkeet Ulkoiset asiakkaat Verkostoyhteistyö Henkilöstövaihto Staff exchange opettajavaihdot Teacher mobility International Visits Erasmus International Funding International Mobility Kansainvälinen koulutusyhteistyö Kansainvälisen vaihdon apurahat kansainväliset verkostot kansainväliset asiat Oppimispalvelut Learning services