Oasis of Radical Wellbeing

Ville Ojanen: Is Your Brain Stuck? Watch this keynote lecture

Top lecturer and psychologist Ville Ojanen (PhD) delivered the keynote speech on Aalto Wellbeing Week 2022.
Psykologi Ville Ojanen, FT

Oasis of Radical Wellbeing ja Aalto Wellbeing Week esittävät: Aivot, keskittyminen ja palautuminen – Pitääkö olla huolissaan? Huippupuhuja ja psykologi Ville Ojasen (FT) viikon keynote-puheenvuoro.

Luento on katsottavissa kokonaisuudessaan alla!

Aivot jumissa, keskittyminen hukassa ja elämäntavat rempallaan? Onko ihminen luonut itselleen aivoille sopimattoman ympäristön vai onko sittenkin toivoa? 

Huippukiinnostavalla ja mukaansa tempaavalla luennolla saat käytännönläheisiä ja inhimillisiä, tutkimukseen perustuvia näkökulmia omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin! Ilmoittaudu ajoissa!

Psykologi Ville Ojanen on väitellyt kognitiivisesta neurotieteestä ja tullut valituksi Speakers' Forumin vuoden puhujaksi (2019). Hän on julkaissut teoksen Mielitekoja — Mitä päässä liikkuu ja miten mieli muuttuu (Docendo 2022). Hän on yksi Academy of Brain -yhtiön perustajista.

Keys to Your Wellbeing

Oasis of Radical Wellbeing

On these pages you will find information and interesting references to improve wellbeing at Aalto University!

Wellbeing desk logo bubbles on light blue background

Wellbeing Desk and Wellbeing Chat for Aalto personnel

The Wellbeing Desk and the Wellbeing Chat are a low-threshold service point for Aalto's entire personnel. Here, you can get advice and service guidance in matters related to work ability and wellbeing at work.

Services
  • Published:
  • Updated: