Risto Maijala

The Learning Centre’s renovation was launched as a service design project in which we charted the wishes and opinions of our clients. My New Year’s resolution is that the Learning Centre will never be so finished that we’ll stop listening to our clients’ wishes.
Aalto-yliopisto, Otaniemi stories: Risto Maijala, tilavastaava, Harald Herlin -oppimiskeskus / Kuvaaja: Sinikoski

‘The Learning Centre’s renovation was launched as a service design project in which we charted the wishes, opinions and daily routines of our clients, the students especially. This formed the basis on which we then started to consider what the Learning Centre could provide them. The students have received the facilities very well after the completion of the renovation, and the project was even awarded the Finlandia Prize for Architecture.

Regardless of the project’s already awarded architecture, my New Year’s resolution is that the Learning Centre will never be so finished that we’ll stop listening to our clients’ wishes about how the building could be developed further. We have, in fact, already adapted the facilities in response to the feedback we’ve received.’

Risto Maijala, Operating Manager, Harald Herlin Learning Centre

  • Published:
  • Updated:
Share
URL copied!