Nyheter

Kursen Art, Life and Entrepreneurship 2 börjar i period V

Konst är din styrka — lär dig göra den till ditt levebröd!
Decorative banner with green, orange and blue hues. In the middle it says "Art, Life and Entrepreneurship" in a bubble.

Vill du bygga en bättre framtid? Arbeta inom det kreativa området? Ha mer kontroll i livet? Känna dig ekonomiskt trygg? Utmana dig själv och pröva på nytt?

Kursen Art, Life and Entrepreneurship, som även kallas ALE, är ett heltäckande förhållningssätt till hur du kan tjäna ditt levebröd genom någonting som är viktigt för dig själv.

Denna andra kurs är ämnad för alla som har en idé eller ett företag som de vill föra framåt. Kursens mål är enkelt: förädla din idé och hitta den första användaren till din produkt.

Du behöver såklart inte göra detta på egen hand. Våra lärare stöder dig genom kursen och dessutom delar gästande experter och kreativa företagare med sig av sina bästa tips. Du har varje vecka möjlighet att diskutera både dina lyckanden och misslyckanden med andra studerande. Tillsammans kan ni fundera på följande steg.

Kursen är praktiskt inriktad och ger deltagarna möjlighet att djupdyka i ämnena – det handlar trots allt om att bygga din framtid!

Läs mer här: https://avp.aalto.fi/avp-course/art-life-and-entrepreneurship/ Anmäl dig senast 17.4 i Sisu!

Aalto Ventures Program är ett utbildningsprogram för entreprenörskap vid Aalto-universitetet. Vårt mål är hållbar utveckling genom entreprenörskap. Bekanta dig med oss på adressen avp.aalto.fi och följ oss på sociala medier @aaltoventuresprogram.

Ge respons på sidan

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:

Läs fler nyheter

Piano Top Loungessa
Campus, Samarbete, Studier, Universitetet Publicerat:

Studenterna bestämde: två gemensamma pianon anlände till campuset

Vinnaren av Aalto-universitetets studenternas inkluderande budget är gemensam piano.
Aalto universitetet, Squad studenter, maj-2023. Foto: Aleksi Poutanen
Studier Publicerat:

Ansökningstiden för priset Master's Award in Development Studies har nu öppnats

Ansökningstiden för priset Master's Award in Development Studies för år 2024 pågår fram till den 15 augusti 2024. Genom priset vill UniPID, universitetens nätverk för utvecklingssamarbete, och Föreningen för utvecklingsforskning FSDR ge erkännande för och belöna exceptionellt förtjänstfulla lärdomsprov på magisternivå vid UniPID:s medlemsuniversitet.
Student guide illustration, language and communications studies
Studier Publicerat:

Språk, kultur och kommunikation i augusti

Språkcentret erbjuder kurser i augusti.
Ryhmätilanne
Studier Publicerat:

Stöd för välbefinnande i studierna, sommar 2024

Hej student! Aalto erbjuder självstudiematerial och vägledning under sommaren. Också SHVS betjänar studerande under sommaren.