Nyheter

Är hälsovårdsavgiften fortfarande obetald? Betala den snarast!

FPA skickade i februari en betalningspåminnelse till alla studerande som inte hade betalat hälsovårdsavgiften i tid. Obetalda avgifter överförs till utsökning 17.4.2023.

För att undvika utsökning ska du betala avgiften genast med de uppgifter som anges i betalningspåminnelsen. Om betalningspåminnelsen har kommit bort kan du kontrollera uppgifterna i MittFPA.

Hälsovårdsavgiften för högskolestuderande som betalas till FPA täcker alla de hälsovårdstjänster som Studenternas hälsovårdsstiftelse (SHVS) tillhandahåller. Inga andra serviceavgifter eller besöksavgifter tas ut.

Läs mer (kela.fi)

Ge respons på sidan

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:

Läs fler nyheter

Aalto universitetet, Squad studenter, maj-2023. Foto: Aleksi Poutanen
Studier Publicerat:

Ansökningstiden för priset Master's Award in Development Studies har nu öppnats

Ansökningstiden för priset Master's Award in Development Studies för år 2024 pågår fram till den 15 augusti 2024. Genom priset vill UniPID, universitetens nätverk för utvecklingssamarbete, och Föreningen för utvecklingsforskning FSDR ge erkännande för och belöna exceptionellt förtjänstfulla lärdomsprov på magisternivå vid UniPID:s medlemsuniversitet.
Student guide illustration, language and communications studies
Studier Publicerat:

Språk, kultur och kommunikation i augusti

Språkcentret erbjuder kurser i augusti.
Ryhmätilanne
Studier Publicerat:

Stöd för välbefinnande i studierna, sommar 2024

Hej student! Aalto erbjuder självstudiematerial och vägledning under sommaren. Också SHVS betjänar studerande under sommaren.
Aalto-wide sustainability minor logo
Studier Publicerat:

Nytt mångvetenskapligt biämne i hållbar utveckling startar vid Aalto i höst

Aalto erbjuder ett nytt biämne, Luonnonvarojen kestävä käyttö (Hållbar användning av naturresurser), som nu är redo att tilläggas i din studieplan!