Högskolan för ingenjörsvetenskaper

Samarbeta med oss

Vårt arbete på Högskolan för ingenjörsvetenskaper hämtar inspiration från samhällets behov. Vi lär oss vad dessa behov är genom att föra en dialog och samarbeta med olika intressenter, företag och den offentliga sektorn.
School of Engineering / students

Vi kommunicerar och arbetar med det omgivande samhället för att stödja vårt arbete med att driva på förnyelse i samhället, stärka konkurrenskraften och främja kulturlivet. Vi uppskattar alla möjligheter till dialog med intressenter, företag och den offentliga sektorn. Vårt arbete får större effekt genom samarbetsavtal med Huvudstadsregionens kommuner och nyckelpartners inom industrin.  

På Högskolan för ingenjörsvetenskaper strävar vi efter att forma utbildningen vi erbjuder genom att hålla koll på samt diskutera behoven i den privata och offentliga sektorn. Vi erbjuder dynamiska samarbeten för företag, myndigheter, kommuner och samhällen.

Möjligheter

  • Samarbeta med forskningsprojekt på Högskolan för ingenjörsvetenskaper
  • Studentprojekt för företag
  • Information om lediga jobb för studenter
Networking at Aalto

Aalto Networking Platform

The Aalto Networking Platform brings together research expertise across departments, supporting collaboration both inside and outside of Aalto.

Aalto University / Aalto students studying / photo: Unto Rautio

Collaboration

Aalto University offers numerous opportunities for collaboration and networking.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat