Högskolan för ingenjörsvetenskaper

Samarbeta med oss

Vårt arbete på Högskolan för ingenjörsvetenskaper hämtar inspiration från samhällets behov. Vi lär oss vad dessa behov är genom att föra en dialog och samarbeta med olika intressenter, företag och den offentliga sektorn.
AIIC Smart Crane donation ceremony 2017

Vi kommunicerar och arbetar med det omgivande samhället för att stödja vårt arbete med att driva på förnyelse i samhället, stärka konkurrenskraften och främja kulturlivet. Vi uppskattar alla möjligheter till dialog med intressenter, företag och den offentliga sektorn. Vårt arbete får större effekt genom samarbetsavtal med Huvudstadsregionens kommuner och nyckelpartners inom industrin.  

På Högskolan för ingenjörsvetenskaper strävar vi efter att forma utbildningen vi erbjuder genom att hålla koll på samt diskutera behoven i den privata och offentliga sektorn. Vi erbjuder dynamiska samarbeten för företag, myndigheter, kommuner och samhällen.

Möjligheter

  • Samarbeta med forskningsprojekt på Högskolan för ingenjörsvetenskaper
  • Studentprojekt för företag
  • Information om lediga jobb för studenter

Kontakter

Heikki Lahtinen

Heikki Lahtinen

Manager, Corporate Relations, School of Engineering
Networking at Aalto

Aalto Networking Platform

The Aalto Networking Platform brings together research expertise across departments, supporting collaboration both inside and outside of Aalto.

Emmanuel Macron visits Aalto University

Samarbete

Aalto-universitetet erbjuder otaliga möjligheter för samarbete och nätverk. Hur skulle du vilja samarbeta med oss?

  • Publicerat:
  • Uppdaterad: