Palvelut

Henkilöstön kansainvälinen liikkuvuus -hakemisto

Tämä sivu kokoaa hakemistoksi kaikki henkilöstön kansainväliseen liikkuvuuteen liittyvät sivustot saapuvasta henkilöstöstä ulkomailla työskentelyyn.
Mikko Raskinen Aalto yliopisto Otaniemi

Saapuva henkilöstö

Saapuva kansainvälinen henkilöstö

Tällä sivulla on tietoa Aalto-yliopistoon saapuvan kansainvälisen henkilökunnan vastaanottamiseksi. Vastaanottavan laitoksen tai yksikön HR huolehtii, että jokaiselle Aalto-yliopistoon työsuhteeseen tulevalle ulkomaalaiselle henkilölle tehdään Aallon Hosting Agreement.

Three people walking at campus

Suomeen saapumisen valmistelu

Tältä sivulta löydät perustietoa Suomeen saapumiseen liittyen (viranomaisasiat ja saapujan muistilistat). Suomeen muuttamisen valmistelu aloitetaan hyvissä ajoin kotimaasta käsin.

Main image

Suomeen muuttaminen

Tällä sivulla kerrotaan Suomeen muuttamisen käytännön asioista

In Finland

Tietoa puolisolle ja perheille

Perheen ja/tai puolison kanssa Suomeen muuttamisessa tulee huomioida mm kouluihin ja päiväkotiin ilmoittautumiset. Tältä sivulta löydät perustietoa näistä sekä muita yleisiä vinkkejä mukana muuttavalle puolisolle.

Image

Asunto pääkaupunkiseudulta

Asumispalveluiden ohjeita asunnon löytämiseen ja vuokraamiseen pääkaupunkiseudulta. Linkkejä sekä vuokra-asunnon että omistusasunnon etsintää helpottaville sivustoille.

Aalto Inn home

Sosiaalinen elämä ja vapaa-aika

Sosiaalinen verkosto tekee olosi kotoisaksi. Aalto-yliopisto järjestää tapahtumia ja muuta ajanvietettä kansainvälisille työntekijöilleen ja heidän perheilleen, jotta kotiutuminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen sujuisivat mahdollisimman kitkattomasti. Esimerkkejä ovat Aalto Club ja Experiencing Finland -tapahtuma. Olemme lisäksi koonneet vinkkejä ja linkkejä, joista voit valita itsellesi sopivimmat.

image

Miksi valita Suomi?

Tältä sivulta löydät paljon tietoa Suomesta.

In Finland

HEI LIFE Puolisoverkosto

HEI LIFE Puolisoverkosto hopes to bring together spouses of employees in higher education institutions in the greater Helsinki area for collaboration, peer support and networking. Everyone belonging to the focus group is most warmly welcome to join the network!

Three people dicussing casually

Ulkomailla työskentely

Ulkomaankomennus (yli 1kk) ja muu ulkomailla työskentely

Komennus tarkoittaa Aallossa pääsääntöisesti yli 1 kk:n ulkomaantyöskentelyjaksoa. Sivulla tarkempaa tietoa myös komennusmatkasta ja komennussopimuksesta.

Three people working together

Työsuhteen päättymisen muistilista kun lähdet Suomesta

Työsuhteen päättymisen muistilista asioista, joita sinun tulisi muistaa kun muutat pois Suomesta.

People outside at campus
Henkilöstöpalveluiden (HR) yhteystiedot

Lisää aiheesta

Henkilöstöpalvelut

Henkilöstöpalvelut eli HR tukee työskentelyä ja esihenkilötyötä Aallossa aina rekrytoinnista osaamisen kehittämiseen ja palkitsemiseen.

People in Dipoli stairs
Tätä palvelua tarjoaa:

Henkilöstöpalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu