Töihin Aaltoon

Tervetuloa Suomeen

Suomi on erinomainen paikka asua ja elää. Maailman onnellisimmaksi maaksi useaan otteeseen äänestetty maamme on turvallinen, poliittisesti vakaa ja hyvin organisoitunut pohjoismainen yhteiskunta, jossa tasa-arvoa arvostetaan ja korruptio on vähäistä.
Aalto_Otaniemi_Summer

Suomen kattavat sosiaalipalvelut takaavat kansalaisille perusturvan kaikissa elämäntilanteissa, ja ilmainen, laadukas koulutusjärjestelmämme on maailmankuulu. Suomalaista työ- ja perhe-elämän tasapainoa pidetään yhtenä maailman parhaista. Ei siis ihme, että monet nykypäivän erityisosaajat haluavat muuttaa Suomeen tasapainoisen elämän perässä.

Aikeissa muuttaa Suomeen?

Tältä sivulta löydät paljon hyödyllistä tietoa kauniiseen maahamme asettumisesta –käytännön asioista suomalaiseen arkeen.

Suomeen muuttaminen

Tältä sivulta löydät tietoa Suomeen muuttoon liittyvistä käytännön asioista, kuten sosiaaliturvasta, verotuksesta ja pankkitilin avaamisesta.

Töihin Aaltoon

Asuminen

Tarvitsetko majoitusta? Tältä sivulta löydät apua oman lyhyt- tai pitkäaikaisen asunnon löytämiseen.

Töihin Aaltoon

Perheet ja lapset

Tietoa perheiden ja puolisoiden Suomeen asettautumisen avuksi – päivähoidosta ja koulusta työelämään, koulutukseen ja virkistystoimintaan sekä verkostoitumiseen.

Töihin Aaltoon

Sosiaalinen elämä

Haluamme auttaa sinua tuntemaan olosi kotoisaksi Suomessa.

Töihin Aaltoon

Töissä Aallossa

Aalto-yliopistossa tieteen, taiteen, tekniikan ja liiketoiminnan vahva yhdistelmä tuo lahjakkuudet yhteen.

Lue lisää millaista on työskennellä Aallossa
Group of student working together
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: