Töihin Aaltoon

Sosiaalinen elämä

Haluamme auttaa sinua tuntemaan olosi kotoisaksi Suomessa. Aalto-yliopisto järjestää tapahtumia ja muuta ajanvietettä kansainvälisille työntekijöilleen ja heidän perheilleen, jotta kotiutuminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen sujuisivat mahdollisimman kitkattomasti.
Two women walking in the campus area and carrying an Aalto umbrella

Sosiaalinen elämä ja vapaa-aika

Sosiaalinen verkosto tekee olosi kotoisaksi. Aalto-yliopisto järjestää tapahtumia ja muuta ajanvietettä kansainvälisille työntekijöilleen ja heidän perheilleen, jotta kotiutuminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen sujuisivat mahdollisimman kitkattomasti. Esimerkkejä ovat Aalto Club ja Experiencing Finland -tapahtuma. Olemme lisäksi koonneet vinkkejä ja linkkejä, joista voit valita itsellesi sopivimmat.

Töihin Aaltoon
Three people dicussing casually

HEI LIFE Puolisoverkosto

HEI LIFE puolisoverkosto kokoaa yhteen Helsingin seudun korkeakoulujen kansainvälisten työntekijöiden puolisot. Verkosto tarjoaa alustan jolla puolisot voivat verkostoitua toistensa kanssa sekä jakaa ajatuksia, ideoita ja saada vertaistukea.

Aalto-yliopisto
Image from remote site: finland.fi

thisisFINLAND (ulkoinen linkki)

thisisFINLAND - things you should and shouldn't know

Image from remote site: www.myhelsinki.fi

My Helsinki (ulkoinen linkki)

Tutustu Helsinkiin omien kiinnostustesi pohjalta. Runsaasti vinkkejä ja ideoita tapahtumista ja kulttuurista shoppailuun ja syömiseen.

Töissä Aallossa

Aalto-yliopistossa tieteen, taiteen, tekniikan ja liiketoiminnan vahva yhdistelmä tuo lahjakkuudet yhteen.

Lue lisää millaista on työskennellä Aallossa
Group of student working together
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: