Töihin Aaltoon

Itsensä kehittäminen Aallossa

Osaavat ja motivoituneet ihmiset muodostavat Aallon menestyksen perustan. Tuemme henkilöstömme ura- ja osaamiskehitystä tarjoamalla mahdollisuuksia uralla etenemiseen, joustavaan työkiertoon tai rinnakkaiselle uralle siirtymiseen.

Aallon ydinosaamisalueet

Olemme tunnistaneet viisi ydinosaamisaluetta, jotka ovat olennaisia koko Aalto-yliopiston ja henkilöstömme menestykselle:

  1. ”Yhdessä työskentely” – liittyy arvojemme mukaan elämiseen, suhteisiin ja verkostoitumiseen sekä ihmisten kanssa työskentelyyn. Tämä on tasa-arvoon, monimuotoisuuteen ja osallisuuteen liittyvä ydinosaamisalueemme. 
  2. "Oivaltava ammattilaisuus" – rakentaa osaamista niin, että voimme soveltaa ja jakaa asiantuntemusta paremmin sekä olla mahdollisimman tietopohjaisia työssämme. 
  3. "Ketterä oppiminen ja luovuus" – sopii Aallon tavoitteeseen rakentaa radikaalisti luovaa yhteisöä. Tätä tukee osaamisen rakentaminen muutoksen ja ketterän oppimisen ympärille.
  4. "Halu toimia ja menestyä" – viestii aloitteellisuudesta ja vastuullisuudesta, tavoitteiden asettamisesta korkealle sekä vaikuttamiskyvystä. 
  5. ”Vaikuttava johtajuus” – varmistaa, että johtajamme rohkaisevat henkilöstöään ja toimivat johtotehtävissä vastuullisesti. 
Aalto University Summer School students doing group work on Aalto University campus.

My Dialogues – prosessi itsensä kehittämiseen

"My Dialogues" on Aallon termi esihenkilöiden ja tiimijäsenten välisille tavoite-, kehitys- ja hyvinvointikeskusteluille. Vuosittaisten My Dialogues -keskustelujen avulla varmistetaan, että itsensä kehittäminen otetaan huomioon – ja sen suhteen toimitaan. 

My Dialogues -keskustelujen lisäksi koulutamme esihenkilöitämme paremmiksi johtajiksi. Työntekijät ovat suurin vahvuutemme, ja haluamme yhteisömme kukoistavan.

Lue lisää My Dialogues -keskusteluista »

Low Temperature Laboratory Training. Photo: Mikko Raskinen.

Osaamisen kehittäminen ja urasuunnittelu

Aalto-yliopisto tarjoaa laajan valikoiman koulutusta ja valmennuksia ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun tueksi kaikissa uravaiheissa oleville työntekijöilleen.

Lue lisää osaamisen kehittämisestä »

Lue lisää henkilöstökoulutuksesta »

Together

Kieli- ja monikulttuurisuuskoulutus

Aalto tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden kehittää kielitaitoaan ja monikulttuurisessa ympäristössä toimimista.

Lue lisää »

Kampus

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä on yliopiston innovatiivisen yhteisön koti. Tutustu kampukseen virtuaalikierroksella osoitteessa virtualtour.aalto.fi.

Lue lisää Aallon kampuksesta
School of business students sitting in front of the campus and laughing
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: