Töihin Aaltoon

Rekrytointi Aallossa

Tavoitteenamme Aallossa on löytää jokaiseen tehtävään sopivin henkilö. Etsimme muutoksentekijöitä, jotka haluavat olla mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Pyrimme laadukkaaseen, tehokkaaseen ja hyvään hakijakokemukseen pohjautuvaan rekrytointiprosessiin, joka ottaa huomioon tasa-arvon, monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden – rekrytointimme perusarvot.
.

Yhdistämme ihmisiä kestävän tulevaisuuden hyväksi

Sen lisäksi, että löydämme oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin, tavoitteenamme on tehdä rekrytointiprosessista kaikille palkitseva kokemus. Jokainen Aallon rekrytointi on mahdollisuus edistää tasa-arvoa, monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta. 

Uskomme, että eri taustoista tulevat ihmiset voivat yhdessä saavuttaa parhaat tulokset. Monimuotoisuus on osa meitä. Akateemisesta henkilöstöstämme yli 40 prosenttia on Suomen ulkopuolelta. Toivomme hakemuksia kaikenlaisista taustoista tulevilta päteviltä hakijoita, sillä haluamme taata yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden jatkossakin. Aalto-yliopisto on sitoutunut noudattamaan tasapuolista ja läpinäkyvää rekrytointiprosessia.

Kuvassa eri-ikäisiä ja erimaalaisia ihmisiä työskentelemässä yhdessä. Kuva: Aleksi Poutanen

Aallon rekrytointiprosessit

Pyrimme laadukkaaseen, tehokkaaseen ja hyvään hakijakokemukseen pohjautuvaan rekrytointiprosessiin, joka ottaa huomioon tasa-arvon, monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden – rekrytointimme perusarvot.

Töihin Aaltoon
People at the campus

Aallon rekrytointiperiaatteet

Uskomme, että eri taustoista tulevat ihmiset saavuttavat parhaat tulokset.

Töihin Aaltoon
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: