Open positions at Metsähovi

In addition to the usual student projects, we sometimes have openings for paid internships, civilian service posts, or funded diploma thesis projects.

Civilian service / Siviilipalveluspaikka

Ilmoitus Sivariwebissä: 1679617

Metsähovin radiotutkimusasema (http://metsahovi.aalto.fi/) on Suomen ainoa tähtitieteellinen radio-observatorio. Etsimme sivaria osallistumaan tiimiimme, jossa pääset osallistumaan tutkimusprojekteihin ja syventämään teknistä osaamistasi.

Metsähovissa työskentelykohteina on tähtitieteelliseen tutkimukseen käytettävät radioteleskoopit alkaen moottoreista ja vastaanottimista, jatkaen datan keräykseen ja tallennukseen, aina datan analysointiin asti. Tehtävät määritellään osaamisen ja kiinnostuksenkohteiden mukaan. Tärkeintä on, että pidät ongelmien ratkaisemisesta; oikean lähestymistavan etsiminen ja uuden opettelu ratkaisun löytämiseksi on merkittävä osa käytännön työtä.

Edellytämme kaikilta hakijoilta osaamista joko tieto- tai sähkötekniikan alalta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan tähtitieteen harrastuneisuus ja alan termistön tuntemus, B-ajokortti, sekä kohtuulliset asumiskustannukset.

Palvelus alkaa keväällä 2019. Hae toimittamalla lyhyt kuvaus itsestäsi, CV ja asumiskustannusselvitys osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Joni Tammi ([email protected]).

  • Published:
  • Updated:
Share
URL copied!