Tohtorinkoulutus

Tutkimusetiikkakurssi tohtoriopiskelijoille

Tohtoriopiskelijoiden on suositeltavaa suorittaa kurssi LC-L1010 Research Ethics for Doctoral Students ensimmäisenä tai toisena opintovuonnaan. Kurssi opettaa tunnistamaan ja analysoimaan keskeisiä tutkimuseettisiä kysymyksiä, tekemään eettisesti kestävän tutkimussuunnitelman ja tunnistamaan tutkijan oikeuksia ja vastuita. Kurssi tarjotaan kahdesti vuodessa.
People in a library

Kurssi suositellaan suoritettavaksi tohtoriopintojen ensimmäisenä tai toisena vuonna. Kahden opintopisteen toteutus koostuu itsenäisistä verkko-opinnoista (46h), FT Henrikka Mustajoen työpajoista (8h) ja FT Annukka Jyrämän koulukohtaisista seminaareista (2h). Työpajoissa ja seminaareissa on pakollinen läsnäolo.

Syksyllä 2023 työpajat ja seminaarit pidetään kampuksella ja keväällä 2024 verkossa.

BIZ: Opiskelijat osallistuvat kahteen pidempään seminaaritilaisuuteen, työpajoihin osallistumista ei edellytetä.

CHEM: Kurssi on osa Tookit for doctoral students -kurssia. Jos osallistut Toolkit-kurssille, sinun ei tarvitse ilmoittautua tälle kurssille erikseen. Jos sinulla on kysyttävää kurssille osallistumisesta osana Toolkit-kurssia, ota yhteyttä: doctoral-chem(at)aalto.fi.

Lisätietoa

Katso kurssin tarkemmat tiedot ja aikataulut englanninkieliseltä sivulta: Research Ethics for Doctoral Students (course)

Tutkijantaidot tohtoriopiskelijoille

Kehitä taitojasi liittyen datanhallintaan, tutkimusetiikkaan, immateriaalioikeuksiin, tutkimustulosten levittämiseen ja moneen muuhun tutkijantaitoon!

Oppi enemmän
Unfocused photo of a laptop with hands over it and backlight shining from a window in the background
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu