Sähkötekniikan korkeakoulun johtaminen

Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyö Sähkötekniikan korkeakoulussa

Aalto-yliopiston tavoitteena on tarjota kaikille tasa-arvoinen ja yhdenver­tainen toimintaympäristö, jossa eri sukupuolia, eri tehtävissä olevia ja eri­laisen taustan omaavia työntekijöitä ja opiskelijoita kohdellaan tasapuoli­sesti.
Aalto University strategy/ image: Aleksi Poutanen

Aalto-yliopiston tavoitteena on tarjota kaikille tasa-arvoinen ja yhdenvertainen toimintaympäristö, jossa eri sukupuolia, eri tehtävissä olevia ja eritaustaisia työntekijöitä ja opiskelijoita kohdellaan tasapuolisesti. Yhteisenä tavoitteena on, että yliopistossa vallitsee hyvä opiskelu- ja työskentelyilmapiiri. Yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyö edistävät omalta osaltaan Aalto-yliopiston kestävää sosiaalista ja kulttuurista kehitystä.

Sähkötekniikan korkeakoulu on sitoutunut edistämään yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Koulun yhdenvertaisuus- ja laaturyhmä laatii vuosittain konkreettisen tasa-arvotyön toteutussuunnitelman, joka perustuu Aalto-yliopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaan 2019-2021.

Yhdenvertaisuus- ja laaturyhmä 2020-2022

Kehityspäällikkö Outi Elina Kansanen, pj
Professori Anouar Belahcen
Käyttöinsinööri Matti Hokkanen
Asiantuntija Kirsti Keltikangas
HR-koordinaattori Susanna Saarinen
Yliopistonlehtori Anu Lehtovuori
Akatemiatutkija Emilia Peltola
Professori Vesa Välimäki
Opiskelijajäsen 2021: Essi Tallgren, opiskelijavarajäsen: Mari Pulkkinen

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo Aalto-yliopistossa

Aalto-yliopiston tavoitteena on tarjota kaikille tasa-arvoinen ja yhdenvertainen toimintaympäristö, jossa eri sukupuolia, eri tehtävissä olevia ja erilaisten taustan omaavia työntekijöitä ja opiskelijoita kohdellaan tasapuolisesti ja joka mahdollistaa yhdenvertaisen osallistumisen yliopiston toimintaan.

Lue lisää
Kuvassa eri-ikäisiä ja erimaalaisia ihmisiä työskentelemässä yhdessä. Kuva: Aleksi Poutanen

Aallon tapa toimia

Aallon toimintaperiaatteet ovat yhteenveto Aalto-yhteisön toimintaa ja käyttäytymistä ohjaavista reilun pelin säännöistä. Ne perustuvat Aallon arvoihin ja luovat yhteistä toimintakulttuuria.

Lue lisää
Aallon tapa toimia
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu