Yhdenvertaisuus, diversiteetti ja inklusiivisuus Sähkötekniikan korkeakoulussa

Yhdenvertaisuus-, monimuotoisuus- ja inklusiivisuusryhmä

Tältä sivulta löydät Sähkötekniikan korkeakoulun yhdenvertaisuus-, monimuotoisuus- ja inklusiivisuusryhmän (EDI-ryhmän) yhteystiedot sekä yliopistotason yhteystiedot häirintätilanteissa ja kohdattaessa epäasiallista käytöstä.
Ryhmäkuva ihmisistä kahvilassa

Tukea häirintätilanteissa

Tästä löydät tietoa, miten toimia häirintätilanteessa tai kohdatessasi epäasiallista käytöstä, sekä tietoa mistä Aallossa saat tukea eri tilanteissa.

Henkilöstön kokemaan häirintään ja epäasialliseen kohteluun puuttuminen

Aalto-yliopiston kulttuuri on monimuotoinen ja syrjimätön. Toimimme vastuullisesti ja kunnioitamme muiden yhteisömme jäsenten oikeutta turvalliseen ja miellyttävään yliopistoympäristöön, joka mahdollistaa häiriöttömän työskentelyn ja opiskelun. Emme hyväksy minkäänlaista epäasiallista käytöstä tai häirintää.

kuva Dipolin sisätiloista tuolista jossa istuu henkilö

Tukea häirintätilanteisiin

Opiskelija, oletko kohdannut häirintää tai epäasiallista kohtelua?

Student guide illustration, supporting your studies

Yhdenvertaisuus-, monimuotoisuus- ja inklusiivisuusryhmän kokoonpano 2023-2024

Aalto-yliopistossa dekaanit vastaavat yhdenvertaisuus-, monimuotoisuus- ja inklusiivisuustyöstä (EDI-työstä) koulutasolla. Sähkötekniikan korkeakoulussa yhdenvertaisuus-, monimuotoisuus- ja inklusiivisuusryhmällä on tärkeä rooli dekaanin tukemissa. Ryhmä valmistelee kaksivuotisen EDI-toimintasuunnitelman, osallistuu sen toteuttamiseen ja tekee ehdotuksia kehityskohteista dekaanille ja koulun johtoryhmälle.

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla ideoita EDI-toimenpiteiksi, tai haluat keskustella yhdenvertaisuuteen liittyvistä asioista koulussamme. Voit lähettää ryhmälle sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai olla yhteydessä oman laitoksesi, palvelusi tai kiltasi edustajaan. Voit myöt aina ottaa yhteyttä ryhmään puheenjohtajaan, kehityspäällikkö Outi Elina Kansaseen.

Informaatio- ja tietoliikennetekniikan laitos

Sähkötekniikan ja automaation laitos

Ivan Vujaklija

Ivan Vujaklija

Assistant Professor
T410 Dept. Electrical Engineering and Automation

Elektroniikan ja nanoteknologian laitos

Palvelut

Opiskelijajäsenet 2023: Henna Kotilainen (Inkubio), Jenna Lundström (SIK), Rosanna Manninen (Inkubio), Kiira Metsoila (AS), Ilari Ojakorpi (SIK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ryhmään täyttämällä alta löytyvä lomake. Jätäthän yhteystietosi, jos haluat meidän vastaavan sinulle.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: