Palvelut

MyTeaching Support - apua ja tukea (digi)pedagogisissa kysymyksissä

LES:in Opettajapalveluiden tarjoama MyTeaching Support -palvelu yhdistää opettajien (digi)pedagogisen tuen yhteen osoitteeseen ja yhdelle lomakkeelle. Nyt käytössä olevat järjestelmäsähköpostit poistuvat siirtymäajan jälkeen käytöstä.
MyTeachingSupport

Tarjoamme uuden MyTeaching Support -palvelun kautta opettajille apua ja tukea esimerkiksi opetuksen suunnittelussa ja kehittämisessä, pedagogisissa pohdinnoissa, digitaalisten oppimisympäristöjen käytössä ja pedagogiseen koulutukseen liittyvissä kysymyksissä.  

Pyrimme tuomaan MyTeaching Support -palvelun tarjolle sinne missä opettaja työskentelee; pilotin ensimmäisessä vaiheessa MyCoursesin kurssisivuille. Kun kerrot asiasi kurssin työtilasta avautuvalla lomakkeella, saamme viestin mukana linkin ko. työtilaan ja pääsemme heti käsiksi ongelman ratkomiseen. Palvelupyyntölomake löytyy järjestelmien lisäksi aina myös Aalto.fi-sivuilta, esimerkiksi Teaching and learning -hubista. 

MyTeaching Support -palvelupyyntölomake on opettajien ja henkilökunnan käytössä. Opiskelijat saavat tukea sähköpostiosoitteen kautta.  

Tätä palvelua tarjoaa:

Oppimispalvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: