Opiskelu Aallossa

Tutustu Kemian tekniikan korkeakoulun hakukohteisiin

Kemian tekniikan opinnot tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän luonnontieteitä ja teknologiaa. Toisin kuin monet muut alat, kemian tekniikka ei vain tutki, miten luonto toimii, vaan myös kehittää uusia teknologioita. Haasteet, joihin kemistien ratkaisukykyä tarvitaan, liittyvät luonnonvarojen kestävään käyttöön, kiertotalouteen ja puhtaan veden, ilman ja ravinnon riittävyyteen. Kemian tekniikan diplomi-insinöörit ovat kestävän kehityksen ja vastuullisen kuluttamisen edistäjiä, joiden osaaminen on sekä Suomessa että maailmalla erittäin ajankohtaista ja arvostettua.
Epäorgaanisen_labrat021
Laboratoriotöitä Kemian tekniikan korkeakoulussa
Haku kandidaattikoulutuksiin

Kemian tekniikan korkeakoulun englanninkielinen kandidaattiohjelma

Tutustu koulutustarjontaamme alla tai katso kaikki Aalto-yliopiston englanninkieliset kandidaattiohjelmat täältä.

Students in lab with protective gear

Chemical Engineering, Bachelor of Science (Technology), Master of Science (Technology)

Ilmastonmuutoksen, pandemioiden ja ylikulutuksen aiheuttamat paikalliset ja maailmanlaajuiset haasteet muuttuvat yhä monitahoisemmiksi. Niiden ratkaisemiseksi vaaditaan ripeitä poikkitieteellisiä toimia. Monitieteinen Chemical Engineering -pääaine yhdistelee ainutlaatuisella tavalla mm. matematiikkaa, laskentatyökaluja, kemiaa, biokemiaa, biotieteitä ja kemian tekniikkaa.

Koulutustarjonta

Kemian tekniikan korkeakoulun suomen- ja ruotsinkielinen kandidaattiohjelma

Tutustu koulutustarjontaamme alla tai katso kaikki Aalto-yliopiston kandidaattiohjelmat täältä.

Students studying in groups in the laboratory

Kemian tekniikka, tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Haluaisitko päästä konkreettisesti luomaan jotakin uutta ja hyödyllistä: biohajoavia muoveja, vettähylkiviä pintoja tai yhä parempia lääkeaineita? Kemian tekniikka on jännittävä ala, jossa kemiasta tuttuja ilmiöitä sovelletaan monialaisesti tieteessä ja teollisuudessa. Haasteet, joihin kemistien ratkaisukykyä tarvitaan, liittyvät luonnonvarojen kestävään käyttöön, kiertotalouteen ja puhtaan veden, ilman ja ravinnon riittävyyteen. Kemian tekniikan diplomi-insinöörit ovat kestävän kehityksen ja vastuullisen kuluttamisen edistäjiä, joiden osaaminen on sekä Suomessa että maailmalla erittäin ajankohtaista ja arvostettua.

Koulutustarjonta
Haku maisterikoulutuksiin

Kemian tekniikan korkeakoulun maisteriohjelmat

Tutustu koulutustarjontaamme alla tai katso kaikki Aalto-yliopiston maisteriohjelmat täältä.

Biotechnology laboratory

Biotechnology - Chemical, Biochemical and Materials Engineering, Master of Science (Technology)

Biotechnology-pääaine tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden toimia aktiivisina asiantuntijoina ja johtajina eri aloilla biokemikaaleista ja biopolttoaineista lääkkeisiin ja elintarvikkeisiin.

Koulutustarjonta
Students in the laboratory looking at the Ioncell spinner

Biomass Refining - Chemical, Biochemical and Materials Engineering, Master of Science (Technology)

Biomassan jalostus on nopeasti kasvava ala, jossa hyödynnetään uusimpia tekniikoita biomassan muuntamiseksi puhtaaksi energiaksi ja erilaisiksi markkinoitaviksi biotuotteiksi.

Koulutustarjonta
Students looking at equipment
Koulutustarjonta
Chemistry

Chemistry - Chemical, Biochemical and Materials Engineering, Master of Science (Technology)

Aina lääketieteen läpimurroista kestävien vaihtoehtojen luomiseen muoville, kemia muovaa maailmaa jatkuvasti.

Koulutustarjonta
Students inspecting batteries

Sustainable Metals Processing - Chemical, Biochemical and Materials Engineering, Master of Science (Technology)

Aalto-yliopiston Sustainable Metals Processing on ainoa Suomessa tarjolla oleva pääaine, joka keskittyy modernin yhteiskunnan ja talouden peruspilareiden – metallien ja mineraalien – kestävään tuotantoon ja kierrätykseen.

Koulutustarjonta
Students in laboratory working on the computer

Functional Materials - Chemical, Biochemical and Materials Engineering, Master of Science (Technology)

Aalto-yliopisto sijoittuu QS World University Rankingissa materiaalitekniikan kärkiyliopistojen joukkoon. Aalto kouluttaa materiaaliosaajia, jotka haluavat oppia sekä kovia tieteenaloja että käytännönläheistä insinööriajattelua.

Koulutustarjonta
Fibre and Polymer Engineering major

Fibre and Polymer Engineering - Chemical, Biochemical and Materials Engineering, Master of Science (Technology)

Haluatko käyttää tiede- ja insinööritaitojasi yhteiskunnan suurimpien haasteiden ratkaisemiseksi? Jos vastauksesi on myönteinen, Fibre and Polymer Engineering -pääaine voi sopia sinulle.

Koulutustarjonta
Two students in the battery lab

Industrial Energy Processes - Advanced Energy Solutions, Master of Science (Technology)

Jos sinua kiinnostaa ura yhteiskunnan energia-asioiden parissa tai tulevaisuuden teollisten energiaratkaisujen kehittäjänä, Master's Programme in Advanced Energy Solutions voi olla sinulle erinomainen valinta.

Industrial Energy Processes and Sustainability -pääaine tarjoaa perustason tiedot ja syventävää tietoa teollisista energiaprosesseista, esittelee teollisuuden tämän hetken keskeisimmät energiahaasteet ja valaisee mahdollisia polkuja kestävään tulevaisuuteen.

Koulutustarjonta
Students with teacher learning in laboratory

Creative Sustainability, Master of Science (Technology)

Aikamme kriittiset globaalit haasteet kuten ilmastokriisi, köyhyys, sosiaalinen ja taloudellinen eriarvoisuus ja väestönkasvu edellyttävät monialaisia ajattelutapoja uusien ratkaisujen löytämiseksi.

Koulutustarjonta
IDBM student explaining a concept to IDBM Impact 2018 event visitors

International Design Business Management, Master of Science (Technology)

IDBM-maisteriohjelma on uraauurtava ja tunnettu koulutusohjelma, joka on malliesimerkki Aalto-yliopiston visiosta, sillä se yhdistää muotoilun ja tekniikan globaalin liiketoiminnan kehittämiseen. IDBM-maisteriohjelmassa opiskelijoista koulutetaan seuraavan sukupolven luovia ammattilaisia monialaisen tiimityön ja alan merkittävien kumppaneidemme tarjoamien todellisten liiketoimintahaasteiden avulla. Ainutlaatuinen IDBM-maisteriohjelma on tarjolla kaikissa kuudessa Aalto-yliopiston korkeakoulussa, minkä ansiosta ohjelmassa voi suorittaa joko kauppatieteiden, taiteen tai tekniikan maisterin tutkinnon.

Koulutustarjonta
Aalto University / students at Aalto University / photo by Aino Huovio

Life Science Technologies - Master of Science (Technology)

Master’s Programme in Life Science Technologies -maisteriohjelmassa koulutetaan uuden sukupolven insinöörejä, tutkijoita ja yrittäjiä, jotka ovat sitoutuneet parantamaan ihmisten terveyttä ja hyvinvointia kehittämällä innovatiivisia tieteellisiä ja teknisiä ratkaisuja.

Koulutustarjonta

Kansainväliset yhteisohjelmat Kemian tekniikan korkeakoulussa

Kemian tekniikan korkeakoulussa on myös mahdollista suorittaa kaksoistutkinto. Katso tarkemmat hakuajankohdat ohjelmakuvaussivulta. 

Image of a turbine in the mountains

Advanced Materials for Innovation and Sustainability (EIT Raw Materials), Master of Science (Technology)

Opiskelijat oppivat ymmärtämään raaka-aineiden arvoketjun ja ajattelemaan innovatiivisesti ja yrittäjähenkisesti keskittyen kestävään kehitykseen. Ohjelma kattaa seuraavat aihealueet: harvinaisten tai haitallisten materiaalien korvaaminen tuotteissa ja materiaalien suorituskyvyn optimointi, lopputuotteen materiaalivirtojen optimointi sekä tuote- ja palvelumuotoilu kiertotaloudessa.

Koulutustarjonta
Students in laboratory

Biological and Chemical Engineering for a Sustainable Bioeconomy (Bioceb), Master of Science (Technology)

Euroopan ensimmäisenä biotalouteen keskittyneenä yhteisohjelmana Master’s Programme in Biological and Chemical Engineering for a Sustainable Bioeconomy (Bioceb) kouluttaa tulevaisuuden tutkimus- ja innovaatiojohtajia kestävän kehityksen kärkeen. Ohjelmasta valmistuneet ovat valmiita tarttumaan maailmanlaajuisiin haasteisiin kuten ilmastonmuutoksen hidastamiseen ja biodiversiteetin säilyttämiseen.

Koulutustarjonta
Innoenergy students

Energy Storage (EIT), Master of Science (Technology)

Energy Storage-maisteriohjelma on uniikki, Euroopan tärkeimpien kestävän energian ja energiavarastoinnin edelläkävijöiden tarjoama kokonaisuus. Se tarjoaa sinulle ainutlaatuisia uramahdollisuuksia ja juuri sitä teknistä osaamista ja innovaatioajattelutapaa, jota uuden sukupolven työnantajat palavasti tarvitsevat tällä jännittävällä ja nopeasti kehittyvällä alalla.

Koulutustarjonta
biomass

Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (SELECT), Master of Science (Technology)

Todelliset energiahaasteet, yhteistyöratkaisut, kestävä huominen – tie jännittävään tulevaisuuteen kestävän energia- ja ympäristötyön alalla. Master’s Programme in Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (SELECT) -maisteriohjelma on yhteistutkinto-ohjelma, josta saat kaksoistutkinnon.

Koulutustarjonta

Kuule lisää opinnoistamme!

Unto_Rautio_Aalto_UNT9281

Koulutusohjelmawebinaarit

Mistä koulutusohjelmiemme opinnot koostuvat ja mitä kursseilla opiskellaan? Osallistu webinaareihin ja kysy koulutuksesta suoraan ohjelmajohtajiltamme!

Opiskelu Aallossa
Students with bicycles in Otaniemi

Haaveiletko opiskelusta Aalto-yliopistossa? Tule tapaamaan meitä!

Tulevat tapahtumat, messut ja webinaarit. Tarjoamme läpi vuoden mahdollisuuksia tavata Aalto-yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Opiskelu Aallossa
Tilaa hakijan uutiskirje

Seuraa meitä!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu