Opiskelu Aallossa

Koulutusohjelmawebinaarit

Mistä koulutusohjelmiemme opinnot koostuvat ja mitä kursseilla opiskellaan? Osallistu webinaareihin ja kysy koulutuksesta suoraan ohjelmajohtajiltamme!
Students studying in the new BIZ building - Photo by Unto Rautio

Juttele opiskelijoidemme ja hakijapalveluidemme kanssa

Students with bicycles in Otaniemi

Haaveiletko opiskelusta Aalto-yliopistossa? Tule tapaamaan meitä!

Tältä sivulta löydät lisätietoa tulevista tapahtumista, messuista ja webinaareista. Tarjoamme läpi vuoden mahdollisuuksia tavata Aalto-yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Opiskelu Aallossa
Group of students

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Tule juttelemaan opiskelijalähettiläidemme kanssa!

Opiskelu Aallossa

Katso webinaaritallenteita

A close up photo of Aalto University students in an acoustic lab

Webinaari | Acoustics and Audio Technology (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla, millaista on opiskella Computer, Communication and Information Sciences – Acoustics and Audio Technology -maisteriohjelmassa? Katso webinaaritallenne, jossa ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Three students of the School of Business studying together. Photo by Unto Rautio.

Webinaari | Business Analytics (ulkoinen linkki)

Millaista on opiskella Business Analytics -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä ja uramahdollisuuksista sekä vastaavat webinaariosallistujien kysymyksiin.

Aalto University students doing a group work with mobile phone and laptops on campus

Webinaari | Communications Engineering (ulkoinen linkki)

Millaista on opiskella Computer, Communication and Information Sciences – Communications Engineering -maisteriohjelmassa? Katso webinaaritallenne, jossa ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Microwave engineering student working in an anechoic chamber.

Webinaari | Electronics and Nanotechnology (ulkoinen linkki)

Opi lisää Electronics and Nanotechnology -maisteriohjelmasta! Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat opintojen sisällöstä ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

climbers

Webinaari | Game Design and Development (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla, millaista on opiskella Art and Media – Game Design and Development -maisteriohjelmassa? Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat lisää opintojen sisällöstä ja opiskelijaelämästä sekä vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Aalto University business students doing a group work and writing post-it notes.

Webinaari | Information and Service Management (ulkoinen linkki)

millaista on opiskella Information and Service Management -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman opiskelijat kertovat lisää opinnoista, opiskelijaelämästä Aallossa ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Two Aalto University business students on campus in Otaniemi.

Webinaari | People Management and Organizational Development (ulkoinen linkki)

Kuule, millaista on opiskella People Management and Organizational Development -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä, mahdollisista urapoluista ja opiskelusta Aallossa sekä vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Aalto University student scanning an integrating sphere for organic LEDs

Webinaari | Spatial Planning and Transportation Engineering (ulkoinen linkki)

Kuule, millaista on opiskella Spatial Planning and Transportation Engineering -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat lisää opintojen sisällöstä, opsikelijaelämästä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

A student and an assistant professor on Aalto University campus in Otaniemi

Webinaari | Strategic Management in a Changing World (ulkoinen linkki)

Millaista on opiskella Strategic Management in a Changing World -maisteriohjelmassa. Katso tallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä, uramahdollisuuksista ja opiskelusta Aallossa sekä vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Aalto University Mechatronic Circus

Webinaari | Mechanical Engineering (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää Mechanical Engineering -maisteriohjelmastamme? Tässä webinaarissa tutkinto-ohjelman johtaja ja ohjelmasta valmistunut opiskelija kertovat lisää Mechanical Engineering -maisteriohjelmassa opiskelusta.

Students and teaching staff at the Aalto University Environmental Hydraulics Lab

Webinaari | Water and Environmental Engineering (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää Water and Environmental Engineering -maisteriohjelmastamme? Tässä webinaarissa ohjelmajohtaja ja ohjelman suunnittelija kertovat lisää opinnoista, sekä vastaavat katsojien kysymyksiin.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu