Opiskelu Aallossa

Koulutusohjelmawebinaarit

Mistä koulutusohjelmiemme opinnot koostuvat ja mitä kursseilla opiskellaan? Osallistu webinaareihin ja kysy koulutuksesta suoraan ohjelmajohtajiltamme!
Students studying in the new BIZ building - Photo by Unto Rautio

Katso kandidaattiohjelmien webinaaritallenteita

Students studying at School of Business

Webinaari | Kauppatieteiden kandidaattiohjelma (ulkoinen linkki)

Ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat opintojen sisällöstä, hakemisesta, opiskelusta ja opiskelijaelämästä Aallossa.

Katso maisteriohjelmien webinaaritallenteita

A close up photo of Aalto University students in an acoustic lab

Webinaari | Acoustics and Audio Technology (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla, millaista on opiskella Computer, Communication and Information Sciences – Acoustics and Audio Technology -maisteriohjelmassa? Katso webinaaritallenne, jossa ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Students playing with a robot

Webinaari | Automation & Electrical Engineering (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää maisteriohjelmasta Automation & Electrical Engineering? Katso webinaariallenne, jossa ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat kertovat lisää opintojen sisällöstä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Three students of the School of Business studying together. Photo by Unto Rautio.

Webinaari | Business Analytics (ulkoinen linkki)

Millaista on opiskella Business Analytics -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä ja uramahdollisuuksista sekä vastaavat webinaariosallistujien kysymyksiin.

Aalto University students doing a group work with mobile phone and laptops on campus

Webinaari | Communications Engineering (ulkoinen linkki)

Millaista on opiskella Computer, Communication and Information Sciences – Communications Engineering -maisteriohjelmassa? Katso webinaaritallenne, jossa ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Microwave engineering student working in an anechoic chamber.

Webinaari | Electronics and Nanotechnology (ulkoinen linkki)

Opi lisää Electronics and Nanotechnology -maisteriohjelmasta! Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat opintojen sisällöstä ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

climbers

Webinaari | Game Design and Development (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla, millaista on opiskella Art and Media – Game Design and Development -maisteriohjelmassa? Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat lisää opintojen sisällöstä ja opiskelijaelämästä sekä vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Students conduct geoengineering field exercises in Otaniemi.

Webinaari | Geoengineering (ulkoinen linkki)

Aalto-yliopiston georakentamisen maisteriohjelma tarjoaa maailmanluokan koulutusta geotekniikassa, tienrakentamisessa ja kalliotekniikassa. Tässä webinaarissa ohjelmanjohtaja kertoo lisää opintojen sisällöstä, opiskelusta, sekä työllistymisestä.

Students looking at computer screens in class

Webinaari | Human-Computer Interaction (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää maisteriohjelmasta Human-Computer Interaction? Katso webinaariallenne, jossa ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat kertovat lisää opintojen sisällöstä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Students doing group work

Webinaari | Industrial Engineering and Management (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää maisteriohjelmasta Industrial Engineering and Management? Katso webinaariallenne, jossa ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat kertovat lisää opintojen sisällöstä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Aalto University business students doing a group work and writing post-it notes.

Webinaari | Information and Service Management (ulkoinen linkki)

millaista on opiskella Information and Service Management -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman opiskelijat kertovat lisää opinnoista, opiskelijaelämästä Aallossa ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Students doing group work

Webinaari | Mathematics and Operations Research (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää maisteriohjelmasta Mathematics and Operations Research? Katso webinaariallenne, jossa ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat kertovat lisää opintojen sisällöstä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Aalto University Mechatronic Circus

Webinaari | Mechanical Engineering (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää Mechanical Engineering -maisteriohjelmastamme? Tässä webinaarissa tutkinto-ohjelman johtaja ja ohjelmasta valmistunut opiskelija kertovat lisää Mechanical Engineering -maisteriohjelmassa opiskelusta.

Two Aalto University business students on campus in Otaniemi.

Webinaari | People Management and Organizational Development (ulkoinen linkki)

Kuule, millaista on opiskella People Management and Organizational Development -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä, mahdollisista urapoluista ja opiskelusta Aallossa sekä vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Aalto University student scanning an integrating sphere for organic LEDs

Webinaari | Spatial Planning and Transportation Engineering (ulkoinen linkki)

Kuule, millaista on opiskella Spatial Planning and Transportation Engineering -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat lisää opintojen sisällöstä, opsikelijaelämästä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

A student and an assistant professor on Aalto University campus in Otaniemi

Webinaari | Strategic Management in a Changing World (ulkoinen linkki)

Millaista on opiskella Strategic Management in a Changing World -maisteriohjelmassa. Katso tallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä, uramahdollisuuksista ja opiskelusta Aallossa sekä vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Students and teaching staff at the Aalto University Environmental Hydraulics Lab

Webinaari | Water and Environmental Engineering (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää Water and Environmental Engineering -maisteriohjelmastamme? Tässä webinaarissa ohjelmajohtaja ja ohjelman suunnittelija kertovat lisää opinnoista, sekä vastaavat katsojien kysymyksiin.

Juttele opiskelijoidemme ja hakijapalveluidemme kanssa

Opiskelijoita Aalto-yliopistossa, kuvaaja Unto Rautio

Lähtölaskenta yhteishakuun

Mikä tekee Aallossa opiskelusta ainutlaatuista ja millaista eri aloilla opiskelu on? Opiskelijamme kertovat omista kokemuksistaan ja vastaavat kysymyksiin opiskelusta. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran keväällä 2023.

Opiskelu Aallossa
Aalto students walking at campus during summer

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Tule juttelemaan opiskelijalähettiläidemme kanssa!

Opiskelu Aallossa
Students with bicycles in Otaniemi

Haaveiletko opiskelusta Aalto-yliopistossa? Tule tapaamaan meitä!

Tältä sivulta löydät lisätietoa tulevista tapahtumista, messuista ja webinaareista. Tarjoamme läpi vuoden mahdollisuuksia tavata Aalto-yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Opiskelu Aallossa
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu