Opiskelu Aallossa

Koulutusohjelmawebinaarit

Mistä opintoihin ja kursseihin todella sisältyy? Miltä tulevaisuus näyttää Aallosta valmistuneelle? Osallistumalla webinaareihin saat yksityiskohtaisempaa tietoa koulutusohjelmista ja pääset esittämään kysymyksiä opintoihin liittyen. Ilmoittaudu webinaareihin tai katso tallenteita!
Unto_Rautio_Aalto_UNT9281
Three students looking at a smartphone screen and smiling at a graduation party. Photo: Jaakko Kahilaniemi / Aalto University

Webinaareihin ilmoittautuminen

Julkaisemme ilmoittautumislinkit webinaareihin tällä sivulla. Juuri nyt ohjelmawebinaareja ei ole tiedossa lähitulevaisuudessa, mutta voit katsoa edellisten webinaarien tallenteita alla. Voit myös tilata hakijan uutiskirjeen, jossa kerromme tulevista tapahtumista ja webinaareista!

Tilaa hakijan uutiskirje

Katso webinaaritallenteita

Nauhoitamme webinaareja, jotta voit katsoa niitä juuri kun sinulle sopii. Webinaarien tallenteet on listattu aloittain: taiteet, tekniikka ja kauppatieteet. Etsi suosikkiteemasi ja katso tallenteita!

Taiteiden ala

Person climbing on an augmented climbing wall

Webinaari | Game Design and Development (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla, millaista on opiskella Art and Media – Game Design and Development -maisteriohjelmassa? Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat lisää opintojen sisällöstä ja opiskelijaelämästä sekä vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Students sitting around a table an taking part in a workshop

Webinaari | Nordic Master in Visual Studies and Art Education (ulkoinen linkki)

Webinaarissa ohjelman edustajat Aallosta ja Aalborgista esittelevät ohjelman sisältöä ja vastaavat kuulijoiden kysymyksiin mm. opiskeluun ja tulevaisuuden uramahdollisuuksiin liittyen. Katso tallenne ja kuule lisää ohjelmasta!

Tekniikan ala

A close up photo of Aalto University students in an acoustic lab

Webinaari | Acoustics and Audio Technology (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla, millaista on opiskella Computer, Communication and Information Sciences – Acoustics and Audio Technology -maisteriohjelmassa? Katso webinaaritallenne, jossa ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Students playing with a robot

Webinaari | Automation & Electrical Engineering (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää maisteriohjelmasta Automation & Electrical Engineering? Katso webinaariallenne, jossa ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat kertovat lisää opintojen sisällöstä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Aalto University students doing a group work with mobile phone and laptops on campus

Webinaari | Communications Engineering (ulkoinen linkki)

Millaista on opiskella Computer, Communication and Information Sciences – Communications Engineering -maisteriohjelmassa? Katso webinaaritallenne, jossa ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Microwave engineering student working in an anechoic chamber.

Webinaari | Electronics and Nanotechnology (ulkoinen linkki)

Opi lisää Electronics and Nanotechnology -maisteriohjelmasta! Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat opintojen sisällöstä ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Students conduct geoengineering field exercises in Otaniemi.

Webinaari | Geoengineering (ulkoinen linkki)

Aalto-yliopiston georakentamisen maisteriohjelma tarjoaa maailmanluokan koulutusta geotekniikassa, tienrakentamisessa ja kalliotekniikassa. Tässä webinaarissa ohjelmanjohtaja kertoo lisää opintojen sisällöstä, opiskelusta, sekä työllistymisestä.

Students looking at computer screens in class

Webinaari | Human-Computer Interaction (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää maisteriohjelmasta Human-Computer Interaction? Katso webinaariallenne, jossa ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat kertovat lisää opintojen sisällöstä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Students doing group work

Webinaari | Industrial Engineering and Management (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää maisteriohjelmasta Industrial Engineering and Management? Katso webinaariallenne, jossa ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat kertovat lisää opintojen sisällöstä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Students doing group work

Webinaari | Mathematics and Operations Research (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää maisteriohjelmasta Mathematics and Operations Research? Katso webinaariallenne, jossa ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat kertovat lisää opintojen sisällöstä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Aalto University Mechatronic Circus

Webinaari | Mechanical Engineering (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää Mechanical Engineering -maisteriohjelmastamme? Tässä webinaarissa tutkinto-ohjelman johtaja ja ohjelmasta valmistunut opiskelija kertovat lisää Mechanical Engineering -maisteriohjelmassa opiskelusta.

Students working together on a laptop

Webinaari | Signal Processing and Data Science (ulkoinen linkki)

Webinaarissa pääaineen edustajat esittelevät Aalto-yliopistoa, pääainetta ja sen rakennetta ja sisältöjä, uramahdollisuuksia, sekä opiskeluelämää Aallossa. Q&A-osuudessa he vastaavat osaallistujien kysymyksiin.

Aalto University student scanning an integrating sphere for organic LEDs

Webinaari | Spatial Planning and Transportation Engineering (ulkoinen linkki)

Kuule, millaista on opiskella Spatial Planning and Transportation Engineering -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat lisää opintojen sisällöstä, opsikelijaelämästä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Students working together

Webinaari | Speech and Language Technology (ulkoinen linkki)

Webinaarissa Speech and Language Technology -pääaineen edustajat esittelevät Aalto-yliopistoa, pääainetta ja sen rakennetta ja sisältöjä, uramahdollisuuksia, sekä opiskeluelämää Aallossa. Q&A-osuudessa he vastaavat osaallistujien kysymyksiin.

Students and teaching staff at the Aalto University Environmental Hydraulics Lab

Webinaari | Water and Environmental Engineering (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää Water and Environmental Engineering -maisteriohjelmastamme? Tässä webinaarissa ohjelmajohtaja ja ohjelman suunnittelija kertovat lisää opinnoista, sekä vastaavat katsojien kysymyksiin.

Picture: Unto Rautio

Webinaari | Geoinformatics (ulkoinen linkki)

Webinaarissa ohjelman edustajat esittelevät ohjelman sisältöä ja vastaavat kuulijoiden kysymyksiin mm. opiskeluun ja tulevaisuuden uramahdollisuuksiin liittyen. Katso tallenne ja kuule lisää ohjelmasta!

Opiskelijoita opiskelemassa kahvitilassa

Webinaari | Kemian tekniikan kandidaattiohjelma (ulkoinen linkki)

Tässä webinaaritallenteessa kuulet lisää Kemian tekniikan kandidaattiohjelmassa opiskelusta, hakemisesta sekä tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksista.

Students looking at SPT studio course

Webinaari | Kestävät yhdyskunnat (ulkoinen linkki)

Tässä webinaaritallenteessa kuulet lisää Kestävät yhdyskunnat -kandidaattiohjelmassa opiskelusta, hakemisesta sekä tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksista.

Students studying at Campus, photo by Unto Rautio

Webinaari | Energia- ja konetekniikka (ulkoinen linkki)

Tässä webinaaritallenteessa kuulet lisää Energia- ja konetekniikka -kandidaattiohjelmassa opiskelusta, hakemisesta sekä tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksista.

Kuva: Unto Rautio

Webinaari | Rakennustekniikka (ulkoinen linkki)

Tässä webinaaritallenteessa kuulet lisää Rakennustekniikka -kandidaattiohjelmassa opiskelusta, hakemisesta sekä tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksista.

Opiskelijat tutustuvat pienoismalliin

Webinaari | Kiinteistötalous ja geoinformatiikka (ulkoinen linkki)

Tässä webinaaritallenteessa kuulet lisää Kiinteistötalous ja geoinformatiikka -kandidaattiohjelmassa opiskelusta, hakemisesta sekä tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksista.

Kauppatieteiden ala

Students studying at School of Business

Webinaari | Kauppatieteiden kandidaattiohjelma (ulkoinen linkki)

Ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat opintojen sisällöstä, hakemisesta, opiskelusta ja opiskelijaelämästä Aallossa.

Three students of the School of Business studying together. Photo by Unto Rautio.

Webinaari | Business Analytics (ulkoinen linkki)

Millaista on opiskella Business Analytics -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä ja uramahdollisuuksista sekä vastaavat webinaariosallistujien kysymyksiin.

Aalto University business students doing a group work and writing post-it notes.

Webinaari | Information and Service Management (ulkoinen linkki)

millaista on opiskella Information and Service Management -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman opiskelijat kertovat lisää opinnoista, opiskelijaelämästä Aallossa ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Viiden hengen ryhmä työskentelemässä pöytien äärellä

Webinaari | Markkinointi (ulkoinen linkki)

Markkinoinnin professori ja alumni kertovat mm. opinnoista, kurssisisällöistä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kuulijoiden kysymyksiin. Tule kuulemaan lisää markkinoinnin maisteriohjelmasta!

Two Aalto University business students on campus in Otaniemi.

Webinaari | People Management and Organizational Development (ulkoinen linkki)

Kuule, millaista on opiskella People Management and Organizational Development -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä, mahdollisista urapoluista ja opiskelusta Aallossa sekä vastaavat osallistujien kysymyksiin.

A student and an assistant professor on Aalto University campus in Otaniemi

Webinaari | Strategic Management in a Changing World (ulkoinen linkki)

Millaista on opiskella Strategic Management in a Changing World -maisteriohjelmassa. Katso tallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä, uramahdollisuuksista ja opiskelusta Aallossa sekä vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Three students looking at a smartphone screen and smiling at a graduation party. Photo: Jaakko Kahilaniemi / Aalto University

Tilaa hakijan uutiskirje

Kuule tulevista tapahtumista ja webinaareista ensimmäisten joukossa! Tilaamalla hakijan uutiskirjeen saat tietoa tapahtumista, opinnoista ja hakemisesta suoraan sähköpostiisi.

Tilaa hakijan uutiskirje

Juttele opiskelijoidemme ja hakijapalveluidemme kanssa

2 students laughing on campus

Lähtölaskenta yhteishakuun 2023

Mikä tekee Aallossa opiskelusta ainutlaatuista ja millaista eri aloilla opiskelu on? Opiskelijamme kertoivat omista kokemuksistaan ja vastasivat kysymyksiin opiskelusta Lähtölaskenta yhteishakuun -tapahtumassa 6.–10.3.2023. Webinaaritallenteet nyt katsottavissa!

Tapahtumat
Aalto students walking at campus during summer

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Tule juttelemaan opiskelijalähettiläidemme kanssa!

Opiskelu Aallossa
Students with bicycles in Otaniemi

Haaveiletko opiskelusta Aalto-yliopistossa? Tule tapaamaan meitä!

Tulevat tapahtumat, messut ja webinaarit. Tarjoamme läpi vuoden mahdollisuuksia tavata Aalto-yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Opiskelu Aallossa
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu