Opiskelu Aallossa

Koulutusohjelmawebinaarit

Mistä opintoihin ja kursseihin todella sisältyy? Miltä tulevaisuus näyttää Aallosta valmistuneelle? Osallistumalla webinaareihin saat yksityiskohtaisempaa tietoa koulutusohjelmista ja pääset esittämään kysymyksiä opintoihin liittyen. Ilmoittaudu webinaareihin tai katso tallenteita!
A student's face peaking behind a book while reading in a university library.
Three students looking at a smartphone screen and smiling at a graduation party. Photo: Jaakko Kahilaniemi / Aalto University

Kuule tulevista webinaareista

Julkaisemme ilmoittautumislinkit webinaareihin tällä sivulla. Tällä hetkellä meillä ei ole lähitulevaisuudelle suunnitteilla webinaareja, mutta voit katsoa aikaisempien webinaarien tallenteita alta. Voit tilata hakijan uutiskirjeen kuullaksesi ensimmäisten joukossa tulevista tapahtumista ja webinaareista!

Tilaa hakijan uutiskirje ja pysy ajan tasalla

Katso webinaaritallenteita

Nauhoitamme webinaareja, jotta voit katsoa niitä juuri kun sinulle sopii. Webinaarien tallenteet on listattu aloittain: taiteet, tekniikka ja kauppatieteet. Etsi suosikkiteemasi ja katso tallenteita!

Taiteiden ala

Person climbing on an augmented climbing wall

Webinaari | Game Design and Development (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla, millaista on opiskella Art and Media – Game Design and Development -maisteriohjelmassa? Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat lisää opintojen sisällöstä ja opiskelijaelämästä sekä vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Students sitting around a table an taking part in a workshop

Webinaari | Nordic Master in Visual Studies and Art Education (ulkoinen linkki)

Webinaarissa ohjelman edustajat Aallosta ja Aalborgista esittelevät ohjelman sisältöä ja vastaavat kuulijoiden kysymyksiin mm. opiskeluun ja tulevaisuuden uramahdollisuuksiin liittyen. Katso tallenne ja kuule lisää ohjelmasta!

Tekniikan ala

A close up photo of Aalto University students in an acoustic lab

Webinaari | Acoustics and Audio Technology (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla, millaista on opiskella Computer, Communication and Information Sciences – Acoustics and Audio Technology -maisteriohjelmassa? Katso webinaaritallenne, jossa ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Students playing with a robot

Webinaari | Automation & Electrical Engineering (ulkoinen linkki)

Webinaarissa ohjelman edustajat esittelevät Aalto-yliopistoa, pääainetta sekä sen rakennetta ja opintosisältöjä, uramahdollisuuksia, sekä opiskeluelämää Aallossa. Q&A-osuudessa he vastaavat osaallistujien kysymyksiin.

Lignin nanoparticles applied as multilayer film to create colourful coatings. Photo: Aalto University, Alexander Henn

Webinaari | Bioproducts Engineering (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää Bioproducts Engineering -maisteriohjelmastamme? Tässä webinaarissa tutkinto-ohjelman edustajat kertovat lisää maisteriohjelmassa opiskelusta.

Biotechnology laboratory

Webinaari | Biotechnology (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää Biotechnology -maisteriohjelmastamme? Tässä webinaarissa tutkinto-ohjelman edustajat kertovat lisää Biotechnology-maisteriohjelmassa opiskelusta.

Test tubes and bottles in a chemistry lab

Webinaari | Chemistry and Materials Science (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää Chemistry and Materials Science -maisteriohjelmastamme? Tässä webinaaritallenteessa ohjelmajohtaja kertoo lisää opinnoista, sekä vastaa katsojien kysymyksiin.

A close-up photo of an epoxy sample with different shades of blue, and some green and gray colouring as well

Webinaari | Chemical and Metallurgical Engineering (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää Chemical and Metallurgical Engineering -maisteriohjelmastamme? Tässä webinaaritallenteessa ohjelman edustajat kertovat lisää opinnoista, sekä vastaavat katsojien kysymyksiin.

Aalto University students doing a group work with mobile phone and laptops on campus

Webinaari | Communications Engineering (ulkoinen linkki)

Webinaarissa pääaineen edustajat esittelevät Aalto-yliopistoa, pääainetta sekä sen rakennetta ja sisältöjä, uramahdollisuuksia, sekä opiskeluelämää Aallossa. Q&A-osuudessa he vastaavat osaallistujien kysymyksiin.

Microwave engineering student working in an anechoic chamber.

Webinaari | Electronics and Nanotechnology (ulkoinen linkki)

Opi lisää Electronics and Nanotechnology -maisteriohjelmasta! Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat opintojen sisällöstä ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Kaksi opiskelijaa sähköpajakurssilla.

Webinaari | Elektroniikka ja sähkötekniikka (ulkoinen linkki)

Tässä webinaaritallenteessa kuulet lisää elektroniikan ja sähkötekniikan opiskelusta, hakemisesta sekä tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksista.

Students studying at Campus, photo by Unto Rautio

Webinaari | Energia- ja konetekniikka (ulkoinen linkki)

Tässä webinaaritallenteessa kuulet lisää Energia- ja konetekniikka -kandidaattiohjelmassa opiskelusta, hakemisesta sekä tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksista.

The school of science student working in a lab

Webinaari | Engineering Physics (ulkoinen linkki)

Webinaarissa ohjelman edustajat esittelevät Aalto-yliopistoa, pääainetta sekä sen rakennetta ja opintosisältöjä, uramahdollisuuksia, sekä opiskeluelämää Aallossa. Q&A-osuudessa he vastaavat osaallistujien kysymyksiin.

Students conduct geoengineering field exercises in Otaniemi.

Webinaari | Geoengineering (ulkoinen linkki)

Aalto-yliopiston georakentamisen maisteriohjelma tarjoaa maailmanluokan koulutusta geotekniikassa, tienrakentamisessa ja kalliotekniikassa. Tässä webinaarissa ohjelmanjohtaja kertoo lisää opintojen sisällöstä, opiskelusta, sekä työllistymisestä.

Picture: Unto Rautio

Webinaari | Geoinformatics (ulkoinen linkki)

Webinaarissa ohjelman edustajat esittelevät ohjelman sisältöä ja vastaavat kuulijoiden kysymyksiin mm. opiskeluun ja tulevaisuuden uramahdollisuuksiin liittyen. Katso tallenne ja kuule lisää ohjelmasta!

Students looking at computer screens in class

Webinaari | Human-Computer Interaction (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää maisteriohjelmasta Human-Computer Interaction? Katso webinaariallenne, jossa ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat kertovat lisää opintojen sisällöstä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Project work course final gala

Webinaari | Hydrogen and Electric Systems (ulkoinen linkki)

Webinaarissa ohjelman edustajat esittelevät Aalto-yliopistoa, pääainetta sekä sen rakennetta ja opintosisältöjä, uramahdollisuuksia, sekä opiskeluelämää Aallossa. Q&A-osuudessa he vastaavat osaallistujien kysymyksiin.

Students doing group work

Webinaari | Industrial Engineering and Management (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää maisteriohjelmasta Industrial Engineering and Management? Katso webinaariallenne, jossa ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat kertovat lisää opintojen sisällöstä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Opiskelijoita opiskelemassa kahvitilassa

Webinaari | Kemian tekniikan kandidaattiohjelma (ulkoinen linkki)

Tässä webinaaritallenteessa kuulet lisää Kemian tekniikan kandidaattiohjelmassa opiskelusta, hakemisesta sekä tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksista.

Students looking at SPT studio course

Webinaari | Kestävät yhdyskunnat (ulkoinen linkki)

Tässä webinaaritallenteessa kuulet lisää Kestävät yhdyskunnat -kandidaattiohjelmassa opiskelusta, hakemisesta sekä tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksista.

Opiskelijat tutustuvat pienoismalliin

Webinaari | Kiinteistötalous ja geoinformatiikka (ulkoinen linkki)

Tässä webinaaritallenteessa kuulet lisää Kiinteistötalous ja geoinformatiikka -kandidaattiohjelmassa opiskelusta, hakemisesta sekä tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksista.

Students doing group work

Webinaari | Mathematics and Operations Research (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää maisteriohjelmasta Mathematics and Operations Research? Katso webinaariallenne, jossa ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat kertovat lisää opintojen sisällöstä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Aalto University Mechatronic Circus

Webinaari | Mechanical Engineering (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää Mechanical Engineering -maisteriohjelmastamme? Tässä webinaarissa tutkinto-ohjelman johtaja, opetushenkilökunta ja ohjelmasta valmistunut opiskelija kertovat lisää Mechanical Engineering -maisteriohjelmassa opiskelusta.

Students working together

Webinaari | Nordic Master Programmes (ulkoinen linkki)

Tässä webinaarissa kuulet lisää Nordic Five Tech (N5T) -yliopistojen tarjoamista maisteriohjelmista. Tapaa ohjelmien professoreita, alumneja, opiskelijoita ja hakijapalveluita ja kuule lisää uramahdollisuuksista, opiskelijoiden kokemuksista ja hakemisesta näihin maisteriohjelmiin.

Kuva: Unto Rautio

Webinaari | Rakennustekniikka (ulkoinen linkki)

Tässä webinaaritallenteessa kuulet lisää Rakennustekniikka -kandidaattiohjelmassa opiskelusta, hakemisesta sekä tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksista.

Students working together on a laptop

Webinaari | Signal Processing and Data Science (ulkoinen linkki)

Webinaarissa pääaineen edustajat esittelevät Aalto-yliopistoa, pääainetta sekä sen rakennetta ja sisältöjä, uramahdollisuuksia, sekä opiskeluelämää Aallossa. Q&A-osuudessa he vastaavat osaallistujien kysymyksiin.

Aalto University student scanning an integrating sphere for organic LEDs

Webinaari | Spatial Planning and Transportation Engineering (ulkoinen linkki)

Kuule, millaista on opiskella Spatial Planning and Transportation Engineering -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat lisää opintojen sisällöstä, opsikelijaelämästä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Students working together

Webinaari | Speech and Language Technology (ulkoinen linkki)

Webinaarissa Speech and Language Technology -pääaineen edustajat esittelevät Aalto-yliopistoa, pääainetta ja sen rakennetta ja sisältöjä, uramahdollisuuksia, sekä opiskeluelämää Aallossa. Q&A-osuudessa he vastaavat osaallistujien kysymyksiin.

Students and teaching staff at the Aalto University Environmental Hydraulics Lab

Webinaari | Water and Environmental Engineering (ulkoinen linkki)

Haluatko kuulla lisää Water and Environmental Engineering -maisteriohjelmastamme? Tässä webinaarissa ohjelmajohtaja ja ohjelman suunnittelija kertovat lisää opinnoista, sekä vastaavat katsojien kysymyksiin.

Kauppatieteiden ala

Two students sitting around a table at the School of Business student catereia.

Webinaari | Sustainable Entrepreneurship (ulkoinen linkki)

Tutustu Kauppakorkeakoulun uuteen Sustainable Entrepreneurship -maisteriohjelmaan! Ohjelman opettajat ja suunnittelija esittelevät ohjelman ja vastaavat kysymyksiin mm. uraan, hakemiseen ja opintojen sisältöihin liittyen.

Students working together. Photo: Roope Kiviranta

Webinaari | Business Analytics (ulkoinen linkki)

Millaista on opiskella Business Analytics -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä ja uramahdollisuuksista sekä vastaavat webinaariosallistujien kysymyksiin.

Viiden hengen ryhmä työskentelemässä pöytien äärellä

Webinaari | Marketing (ulkoinen linkki)

Markkinoinnin professori ja alumni kertovat mm. opinnoista, kurssisisällöistä sekä uramahdollisuuksista ja vastaavat kuulijoiden kysymyksiin. Tule kuulemaan lisää markkinoinnin maisteriohjelmasta!

Aalto University business students doing a group work and writing post-it notes.

Webinaari | Information and Service Management (ulkoinen linkki)

millaista on opiskella Information and Service Management -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman opiskelijat kertovat lisää opinnoista, opiskelijaelämästä Aallossa ja vastaavat kysymyksiin opinnoista.

Two Aalto University business students on campus in Otaniemi.

Webinaari | People Management and Organizational Development (ulkoinen linkki)

Kuule, millaista on opiskella People Management and Organizational Development -maisteriohjelmassa. Katso webinaaritallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä, mahdollisista urapoluista ja opiskelusta Aallossa sekä vastaavat osallistujien kysymyksiin.

A student and an assistant professor on Aalto University campus in Otaniemi

Webinaari | Strategic Management in a Changing World (ulkoinen linkki)

Millaista on opiskella Strategic Management in a Changing World -maisteriohjelmassa. Katso tallenne, jolla ohjelman edustajat kertovat lisää opintojen sisällöstä, uramahdollisuuksista ja opiskelusta Aallossa sekä vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Students studying at School of Business

Webinaari | Kauppatieteiden kandidaattiohjelma (ulkoinen linkki)

Ohjelman edustajat ja opiskelijat kertovat opintojen sisällöstä, hakemisesta, opiskelusta ja opiskelijaelämästä Aallossa.

Three students looking at a smartphone screen and smiling at a graduation party. Photo: Jaakko Kahilaniemi / Aalto University

Tilaa hakijan uutiskirje

Kuule tulevista tapahtumista ja webinaareista ensimmäisten joukossa! Tilaamalla hakijan uutiskirjeen saat tietoa tapahtumista, opinnoista ja hakemisesta suoraan sähköpostiisi.

Tilaa hakijan uutiskirje

Juttele opiskelijoidemme ja hakijapalveluidemme kanssa

2 students laughing on campus

Lähtölaskenta yhteishakuun 2023

Mikä tekee Aallossa opiskelusta ainutlaatuista ja millaista eri aloilla opiskelu on? Opiskelijamme kertoivat omista kokemuksistaan ja vastasivat kysymyksiin opiskelusta Lähtölaskenta yhteishakuun -tapahtumassa 6.–10.3.2023. Webinaaritallenteet nyt katsottavissa!

Tapahtumat
4 students taking a selfie on the steps of the Amphitheatre on Otaniemi Campus

Juttele Aallon opiskelijoiden kanssa!

Oletko pohtinut, millaista on opiskella Aalto-yliopistossa tai mietitkö, millaista opiskelijaelämä Otaniemen kampuksella tai Mikkelin toimipisteessä mahtaa olla? Tule juttelemaan opiskelijalähettiläidemme kanssa!

Opiskelu Aallossa
Four students sitting outside of Väre builing

Tapahtumat ja messut hakijalle

Tulevat tapahtumat, messut ja webinaarit. Tarjoamme läpi vuoden mahdollisuuksia tavata Aalto-yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa.

Opiskelu Aallossa
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: