Kauppakorkeakoulu – tulevaisuutta rakentamassa

Kauppakorkeakoulu

Lahjoitushuomiointi

Kauppakorkeakoulu tarjoaa tukijoilleen mahdollisuuden tulla huomioiduksi uudessa, Otaniemessä sijaitsevassa päärakennuksessa, lahjoittajaseinäteoksen nimikkohelmen, nimikkotuolin ja suurlahjoittataulun muodossa. Lue lisää alta.
Lahjoittajien seinäteos Kauppakorkeakoululla
Lahjoittajien seinäteos Kauppakorkeakoululla. Kuva: Roope Kiviranta.

Lämmin kiitos lahjoittajillemme!

Lahjoittamisella on pitkät perinteet Kauppakorkeakoulussa: jo Runeberginkadulla sijaitseva päärakennus, joka valmistui vuonna 1950, rakennettiin lahjoittajien tuella. Nyt tämä perinne on siirtynyt myös Otaniemeen. Haluamme kiittää lämpimästi lahjoittajiamme Kauppakorkeakoulun tukemisesta: olette mahdollistamassa Kauppakorkeakoulun menestymistä myös tulevaisuudessa, luomassa Kauppakorkeakoulun tulevaisuuden osaamista sekä tukemassa tulevia kylterisukupolvia. Sydämelliset kiitokset!

Lahjoittajien huomiointi Kauppakorkeakoulussa

Kaikki lahjoittajat summasta riippumatta huomioidaan lahjoittajan niin toivoessa Aalto-yliopiston verkkosivujen lahjoittajalistalla.

Tarjoamme Kauppakorkeakoulun tukijoille mahdollisuuden tulla huomioiduksi Kauppakorkeakoululla lahjoittajaseinäteoksen nimikkohelmen, nimikkotuolin ja suurlahjoittataulun muodossa.

Lahjoituslomakkeen kautta tehtyjä lahjoituksia seurataan viikoittain, ja huomiointiin oikeuttavista lahjoituksista olemme suoraan yhteydessä lahjoittajiin (ja toimitamme mm. nimikointiohjeet).

Lahjoittajaseinäteos

Kuvassa Kauppakorkeakoulun seinäteos: helmitaulu, johon on sijoitettu kauppatieteisiin lahjoittaneiden nimikoituja, valkoisia helmiä.
Kuva: Roope Kiviranta

Lisää oma helmesi tauluun! Kauppakorkeakoulun lahjoittajilla on mahdollisuus tulla huomioiduksi koulun päärakennuksen aulassa sijaitsevassa Abacus -lahjoittajaseinäteoksessa. Mahdollisuus koskee vähintään 500 euron kertalahjoituksen Kauppakorkeakoululle tehneitä yksityishenkilöitä.

Myös kaveriporukoilla tai muista yksityishenkilöistä koostuvilla ryhmillä on mahdollisuus helmeen, jolloin lahjoituksen tulee olla vähintään 2500 euroa per ryhmä, jos ryhmässä on 10 henkilöä tai enemmän, tai vähintään 250 euroa per henkilö, jos ryhmässä on 2-9 henkilöä.

Lahjoituksen tehneen yksityishenkilön tai ryhmän nimi kaiverretaan melko huomaamattomana pyöreään "helmeen", joka lisätään rakennuksen ala-aulan seinäteokseen. Nimen voi myös jättää pois, jolloin laatta yksilöidään tunnistenumerolla. Nimikoituja helmiä voi olla vain yksi per lahjoitus ja yksi nimi per helmi. Helmiä on rajallinen määrä, ja ne myönnetään varausjärjestyksessä.

Huom! Mikäli toivot huomiointia nimikkohelmen muodossa, kannattaa toimia nopeasti, sillä helmiä mahtuu Abacus -seinäteokseen rajallinen määrä. 

Domus-nimikkotuolit

Domus-nimikkotuoli
Kuva: Roope Kiviranta

Kauppakorkeakoululle vähintään 1 000 euroa lahjoittaneet yksityishenkilöt voidaan huomioida Domus-nimikkotuolien muodossa. Nämä Kauppiksella Töölössä (mm. nostalgisessa Raflassa) sijainneet arvokkaat tuolit kunnostettiin ja tuotiin uuteen päärakennukseen opiskelijoiden käytössä olevaan Learning Hub -tilaan, jossa ne palvelevat uusia kylterisukupolvia.

Tuolit yksilöidään kiinnittämällä tuolin selkänojaan messinkilaatta, johon kaiverretaan lahjoituksen tehneen yksityishenkilön nimi. Domus-nimikkotuoleja voi olla vain yksi per lahjoittaja, ja tuolit nimikoidaan varausjärjestyksessä. Aiemmat ja uudet lahjoitukset lasketaan yhteen eli, jos olet esimerkiksi lahjoittanut 850 euroa, uusi vähintään 150 euron lahjoitus antaa mahdollisuuden nimikkotuoliin. Toimi nopeasti, sillä Domus-nimikkotuoleja on vain rajallinen määrä!

Lammhults-nimikkotuolit

Lähikuva Kauppakorkeakoulun nimikkotuoleista, jotka on tarkoitettu kauppatieteisiin lahjoittaneiden huomiointiin.
Kuva: Roope Kiviranta

Kaikilla Kauppakorkeakoululle vähintään 1 000 euroa lahjoittaneilla on mahdollisuus tulla huomioiduksi uudessa rakennuksessa nimikkotuolin muodossa. Mahdollisuus koskee Aalto-yliopiston perustamisesta lähtien jo lahjoittaneita tai lahjoittavia yksityishenkilöitä.

Suuren suosion saaneet, uuden päärakennuksen luentosaleissa sijaitsevat Lammhults-nimikkotuolit on varattu loppuun.

Suurlahjoittajataulu

Kuvassa seinäteos, jossa on huomioitu kauppatieteisiin lahjoittaneet suurlahjoittajat nimikoiduilla valkoisilla palasilla
Kuva: Roope Kiviranta

Kaikki Aalto-yliopiston perustamisesta lähtien Kauppakorkeakoululle vähintään 10 000 euroa lahjoittaneet yksityishenkilöt, yritykset, yhdistykset ja säätiöt huomioidaan suurlahjoittajataulun eri kategorioissa, joita ovat

  • vähintään 10 000 euroa lahjoittaneet
  • vähintään 100 000 euroa lahjoittaneet
  • vähintään 1 000 000 euroa lahjoittaneet

Olethan mahdollisista vähintään 10 000 euron lahjoituksista yhteydessä Kauppakorkeakoulun ulkoisten suhteiden päällikkö Jonna Söderholmiin ([email protected]). Laadimme niistä aina lahjoittajan kanssa lahjakirjan.

Lue Katsaus lahjoittajille 2024

Aalto-yliopiston katsaus lahjoittajille 2024

Lue lisää varainhankinnan periaatteista, lahjoittajaviestinnästä ja lahjoitusvarojen käytöstä täällä

Tee lahjoitus

Tee lahjoitus

Hyvä lahjoittaja, lämmin kiitos panoksestasi koulullemme! Lahjoittajien tuki luo arvokkaan pohjan työllemme.

Kauppakorkeakoulun dekaani Timo Korkeamäki

Lue lahjoittamiseen liittyviä uutisia ja lahjoittajatarinoita

palkalaskija
Yliopisto Julkaistu:

Nokian Renkaat lahjoittaa 200 000 euroa Kauppakorkeakoululle

Lahjoitus on kohdennettu käytettäväksi Nokian Renkaiden ja Jukka Moision stipendeinä ulkomaisiin vaihto-ohjelmiin lähteville maisteriopiskelijoille.
Saastamoisen säätiön edustajat
Yhteistyö Julkaistu:

Saastamoisen säätiö toimii aktiivisesti edistääkseen tiedettä ja taidetta kansainvälisesti

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja tuen kohdistaminen nuorten hyväksi on säätiölle tärkeää.
Jude Kokkonen. Kuva: Aalto-yliopisto / Roope Kiviranta
Yhteistyö, Yliopisto Julkaistu:

Aito verkostoituminen on ihmisen kohtaamista ihmisenä

Kauppakorkeakoulun alumnille Jude Kokkoselle ihmiset ja yhdessä tekeminen ovat sydämenasia.
Dekaani Timo Korkeamäki ja Abacus-lahjoittajaseinäteos
Yliopisto Julkaistu:

Tukijat huomioidaan eri tavoin Kauppakorkeakoulun rakennuksissa

Kauppakorkeakoulussa ollaan kiitollisia lahjoituksista, joilla yksityishenkilöt ja organisaatiot haluavat tukea koulun toimintaa.

Ota yhteyttä

Jonna Söderholm

Jonna Söderholm

Head of External Relations, School of Business
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: