Karriär vid Aalto

Marianna Bom, ekonomidirektör

För mig är Aalto en chans man får endast en gång i livet. När jag kommer till campus på morgonen tänker jag alltid på det värdefulla arbetet vi gör här.
Aalto-yliopisto Marianna Bom

”Före jag kom till universitetet 2009 hade jag arbetat länge inom internationell ekonomiledning vid Nokia och Kone. Aalto var för mig en chans man får endast en gång i livet: en inspirerande utsiktsplats där jag får främja Finlands konkurrenskraft och denna innovativa gemenskap med hjälp av min egen kompetens.

Som ekonomidirektör arbetar jag med att främja universitetets verksamhetsförutsättningar på lång sikt genom att säkra en hållbar grund för universitetets ekonomi. Det är bland annat viktigt att utveckla universitetets finansieringsgrund och interna finansieringsmodell för bättre transparens och konkurrenskraft samt effektiva och professionella tjänster.

Det bästa i mitt arbete är alla intressanta utmaningar och såklart människorna, Aalto-gemenskapen. Varje dag när jag kommer till campus på morgonen tänker jag alltid på det värdefulla arbetet vi gör här.”

Marianna Bom
ekonomidirektör

Uratarinoita

Millaista on työskennellä Aalto-yliopistossa? Tutustu aaltolaisten uratarinoihin.

Tommi Mikkola_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Karriär vid Aalto

Tommi Mikkola, universitetslektor

Jag gillar särskilt situationer där det uppstår genuint samspel med studerande.
Maire Syrjäkari_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Karriär vid Aalto

Maire Syrjäkari, pedagogisk expert

Det bästa med mitt jobb är den öppna och förtroliga stämningen hos vår gemenskap.
Anna Kholina_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Karriär vid Aalto

Anna Kholina, doktorand

Vår gemenskap är otroligt kunnig och mångsidig. Mitt arbete är mycket intressant i och med alla nya kontakter och forskningsperspektiv som jag får bekanta mig med.
Alexander Frey_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Karriär vid Aalto

Alexander Frey, lektor

Det stöd och de utvecklingsmöjligheter som erbjuds fick mig att välja Aalto. Här får jag samtidigt vara lärare, mentor, forskare och ledare.
  • Publicerat:
  • Uppdaterad: