Karriär vid Aalto

Maire Syrjäkari, pedagogisk expert

Det bästa med mitt jobb är den öppna och förtroliga stämningen hos vår gemenskap.
Maire Syrjäkari_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen

"Jag kom till Aalto år 2010, fast jag långt tidigare hade bestämt mig för att inte flytta till södra Finland. Jag blev ändå intresserad av uppgifterna och utsiktspunkten som Aalto-uppdraget bar med sig, och beslöt mig för att ta vara på tillfället. Jag har varit mycket nöjd med mitt beslut.

Mitt arbete går ut på att planera och förverkliga utbildningen som härrör sig till den akademiska personalens pedagogiska kompetens, delta i utbildningsutvärderingen och stödja utvecklingen av kurser och program. Vårt mål är att stödja den höga standarden och framgången hos studerandenas lärande genom välplanerade och välanpassade utbildningsprogram.

Att undervisa i universitetspedagogik är alltid givande. Diskussionerna med lärare från olika discipliner och kulturer är nyttiga och intressanta för både deltagarna och utbildarna. Det bästa med mitt jobb är den öppna och tillförlitliga atmosfären i den här gemenskapen. Den får mig att känna iver inför arbetet tillsammans med mina kolleger, testa mina gränser och göra någonting helt nytt."

Career stories

How is it to work at Aalto University? Find out by reading the stories from our community.

Claudia Dellera_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Karriär vid Aalto

Claudia Dell’Era, Grant Writer

Jag har alltid tyckt om att skriva, men det bästa med mitt arbete är alla samarbetsmöjligheter mellan våra forskare.
Alexander Frey_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Karriär vid Aalto

Alexander Frey, lektor

Det stöd och de utvecklingsmöjligheter som erbjuds fick mig att välja Aalto. Här får jag samtidigt vara lärare, mentor, forskare och ledare.
Anna Kholina_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Karriär vid Aalto

Anna Kholina, doktorand

Vår gemenskap är otroligt kunnig och mångsidig. Mitt arbete är mycket intressant i och med alla nya kontakter och forskningsperspektiv som jag får bekanta mig med.
Aalto-yliopisto Marianna Bom
Karriär vid Aalto

Marianna Bom, ekonomidirektör

För mig är Aalto en chans man får endast en gång i livet. När jag kommer till campus på morgonen tänker jag alltid på det värdefulla arbetet vi gör här.
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat