Töihin Aaltoon

Marianna Bom, talousjohtaja

Aalto on minulle vain kerran elämässä eteen tuleva mahdollisuus. Saapuessani aamuisin kampukselle ajattelen, että teemme täällä merkityksellistä työtä.
Marianna Bom_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen

”Ennen kuin tulin yliopistoon vuonna 2009 olin tehnyt pitkän uran kansainvälisissä talousjohdon tehtävissä yritysmaailmassa, Nokialla ja Koneella. Aalto oli minulle ehdottomasti vain kerran elämässä eteen tuleva mahdollisuus: innostava näköalapaikka, jossa voin omalla osaamisellani palvella Suomen kilpailukykyä ja tätä innovatiivista yhteisöä.

Talousjohtajana tehtäväni on edistää yliopiston pitkän aikavälin toimintaedellytyksiä varmistamalla, että yliopiston talous on kestävällä pohjalla. Tärkeitä teemoja ovat muun muassa yliopiston rahoituspohjan laajentaminen, läpinäkyvän ja Aallon kilpailukykyä edistävän sisäisen rahoitusmallin kehittäminen, sekä tehokkaat ja ammattimaiset palvelut.

Parasta työssäni ovat innostavat haasteet sekä ihmiset, Aallon yhteisö. Joka aamu saapuessani kampukselle ajattelen, että me Aallossa teemme merkityksellistä työtä.”

Uratarinoita

Millaista on työskennellä Aalto-yliopistossa? Tutustu aaltolaisten uratarinoihin.

Robert Rahkonen_Photo Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Robert Rahkonen, controller

On hienoa päästä tukemaan Aallon toimintaa, oli kyse sitten pienemmästä opiskelijatapahtumasta tai monivuotisesta tutkimusprojektista.
Hannes Päivänsalo_photo: Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Hannes Päivänsalo, IT-operaatioiden päällikkö

Aallossa minua kiinnosti mahdollisuus päästä avainrooliin modernin ja kansainvälisen yliopiston digitaalisen muutoksen ytimeen.
Tommi Mikkola_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Tommi Mikkola, yliopistonlehtori

Olen pitkän linjan aaltolainen: päädyin Laivalaboratorion kesäharjoittelijasta tohtoritutkijaksi ja sitä kautta nykyisiin tehtäviin virtausmekaniikan yliopistonlehtoriksi.
Maire Syrjäkari_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Maire Syrjäkari, pedagoginen asiantuntija

Parasta työssäni on yhteisömme avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: