Högskolan för teknikvetenskaper

Låt oss göra det tillsammans

Som partner har du möjligheten att bidra till etablerandet av en ny arbetskultur och en unik koncentration av forskning, utveckling och innovation.
Aalto University / School of Science / Collaboration

Företag

Högskolan för teknikvetenskaper håller i företagssamarbeten i gemensamma forskningsprojekt, långsiktiga partnerskap, utbildning och nätverkande för alla, från stora företag i framkanten av sina områden till SME och studentdrivna startups.

Medarbetare

Medarbetartjänsterna tillhandahålls av Aalto karriärtjänster. Målet är att stödja studenternas anställningar och hjälpa arbetsgivare i rekryteringen och employer branding.

Samarbete

Aalto-universitetet erbjuder otaliga möjligheter för samarbete och nätverk.

Samarbete med Aalto-universitetet
Aalto-yliopisto / Aki-Pekka Sinikoski

Alumner

Våra alumner är studerande som tagit examen från Aalto-universitetet och dess föregångare, samt utbytes- och forskarstuderande. Även nuvarande och före detta medarbetare vid Aalto-universitetet är alumner. Vi är stolta att du är en av oss. Välkommen att bli en del av alumnnätverket. Genom att gå med i alumnnätverket erbjuds du tjänster och fördelar som nyhetsbrev, en livslång e-postadress, Aalto-universitetets tidning samt inbjudningar till evenemang.

Områdesspecifika alumnnätverk och föreningar

Alumnrelationer främjas aktivt i områdesspecifika alumnnätverk och föreningar. Inom Högskolan för teknikvetenskaper finns det fyra områdesspecifika alumnnätverk och föreningar som arbetar i nära samarbete med studentkårerna.

Athene Alumni (på finska)

Fyysikkoalumnit ry (på finska)

Prodekon Alumni ry (på finska)

The Data Guild

Årets alumn vid Högskolan för teknikvetenskaper

Varje år nominerar Högskolan för teknikvetenskaper årets alumn från skolan.

  • Årets alumn 2017: Tekn. dr (teknik) Mikko Välimäki
  • Årets alumn 2016: Professor Riitta Katila
  • Årets alumn 2015: Tekn. dr (teknik) Marja-Liisa Siikonen
  • Årets alumn 2014: Tekn. dr (teknik) Rob Blaauwgeers

För alumner

Som medlem i alumnnätverket får du färska forskningsnyheter, kontakter från olika ämnesområden och många möjligheter till personlig utveckling. Vårt alumnnätverk har redan nästan 45 000 medlemmar i över 80 olika länder.Till vår gemenskap av alumner hör alla som har utexaminerats från Aalto-universitet samt våra utbytesstudenter. Du kan ansluta dig till alumnnätverket redan som studerande!

Alumner vid Aalto-universitetet
Two Aalto University alumni walks outside under a red Aalto umbrella
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat