Yhteistyö

Yhteiskunnalle

Uniten tavoitteena on tehdä tutkimus- ja innovaatioympäristöstään saavutettavissa oleva ja osallistava. Unite! pyrkii lisäämään kansalaisten ja yhteiskunnallisten organisaatioiden tietoisuutta siitä, miten kestävän kehityksen tavoitteet vaikuttavat ja parantavat meidän kaikkien elämää sekä lisäämään niihin liittyviin tutkimus- ja innovaatioaloitteisiin osallistumista.

Eurooppalaisten tutkijoiden yö: Älykkäät kaupungit - kansalaisten toimesta ja kansalaisia varten

Tule kuulemaan, miten siirrymme kestäviin ja ilmastoneutraaleihin kaupunkeihin vuoteen 2030 mennessä! Tapahtuman järjestää Unite!-yliopistoallianssi.

Read more and join
European Researchers' Night 2022

Tutkimustiedon hallintaa ja avointa tiedettä käsittelevä maksuton webinaari-koulutussarja 

Tavoitteenamme on lisätä avoimen tieteen osaamista kumppaniyliopistoissa ja laajemmin yhteiskunnassa. Aalto-yliopiston tutkimusdatan hallinnan verkosto ja data-agentit järjestävät kaikille avoimen, maksuttoman webinaarisarjan tutkimusdatan hallinnasta ja avoimesta tieteestä ja kutsuvat Unite-yliopistojen tutkijoita, opiskelijoita ja palveluhenkilöstöä ja kaikkia asiasta kiinnostuneita osallistumaan. Aallon data-agentit ovat joukko tutkimusorientoituneita Aallon työntekijöitä, jotka tukevat tutkijoita ja opiskelijoita tutkimusaineistojen hallintaan liittyvissä kysymyksissä. Kuluneena lukuvuonna koulutussarjaan ilmoittautui jo yli 2800 henkilöä. Webinaarien aiheita ovat mm. tutkimusdatan oikeudelliset näkökohdat, tieteen toistettavuus, vastuullinen tutkimustoiminta ja akateemisen julkaisemisen nykytrendit. 

Alta löydät videon, jolla Antti Rousi kertoo aiheesta lisää. Video on englanninkielinen. 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu