Yhteistyö

Opiskelijoille

Aalto-yliopiston opiskelijana olet Unite!-opiskelija. Unite! on yhdeksän eurooppalaisen teknisen yliopiston allianssi. Se on täynnä mahdollisuuksia kasvaa, kansainvälistyä ja verkostoitua muiden opiskelijoiden kanssa. Tarjoamme kansainvälisiä kursseja teknologian, monitieteisten aiheiden, kielten ja kulttuurin alalla. Tarjoamme myös rahoitusta opintojen ulkopuolisten aktiviteettien rakentamiseen muiden Unite!-opiskelijoiden kanssa. Uniten helppojen polkujen kautta pääset mukaan kansainvälistymään ja tapaamaan opiskelijoita muista yliopistoista. Voit kansainvälistää opintojasi jopa lähtemättä kotoa!
School of business students sitting in front of the campus and laughing

Opiskelijoille Unite! tarjoaa uusia opiskelijaliikkuvuuden muotoja, yhteisohjelmia, verkkokursseja, kesäkouluja, tutkijaseminaareja ja yhteistyökursseja, joihin voi sisältyä lyhytkestoisia liikkuvuusjaksoja. Kursseja ja muuta toimintaa tarjotaan pääasiassa maisteri- ja jatko-opiskelijoille, mutta monet tapahtumat ja projektikurssit sopivat myös kandidaattitason opiskelijoille.

Image of ocean coloured in green and text Interdisciplinary studies on sustainable environment and seas
Opinnot Julkaistu:

Hae mukaan tosielämän tutkimushankkeeseen valtamerten kestävyydestä 15.12. mennessä

10 viikon kurssi tapahtuu osittain verkossa ja paikan päällä Lissabonin yliopistossa.
Student Guide illustration, news items
Opinnot Julkaistu:

Haku Unite! allianssin energiatekniikan verkkokursseille on auki!

Application instructions to the Unite! virtual courses.
Photo of three participants at the Unite! Student Fair wearing Unite! t-shirts.
Opinnot Julkaistu:

Hae rahoitusta Unite!-yliopistojen yhteiseen opiskelijatoimintaan

Lähetä hakemuksesi 15. joulukuuta 2023 mennessä.
Image of two students speaking to each other in different languages. Text Language tandems and Unite! logo.
Opinnot Julkaistu:

Harjoittele kieliä Unite! Language Tandemin avulla

Kielitandemit tarjoavat sinulle mahdollisuuden harjoitella mitä tahansa Unite!-yliopistojen kieliä toisen opiskelijan kanssa.

Verkkokurssit

Aalto-yliopiston maisteritason opiskelijat ja lähes valmistuneet kandidaattiopiskelijat voivat hakea maisteritason verkkokursseille eri Unite-yliopistoissa. Kurssit voidaan suorittaa täysin etänä. Verkkokurssit tarjoavat helpon mahdollisuuden opiskella ulkomaisessa yliopistossa ja yhdessä muiden eurooppalaisten opiskelijoiden kanssa.

Valittavana on verkkokursseja arkkitehtuurista ja energiasta sekä kieli- ja kulttuurikursseja. Katso lisätietoja Opiskelijan oppaasta (vain Aallon opiskelijoille). 

Kehitä globaalia osaamistasi Uniten parissa

Unite! tarjoaa sinulle sekä puitteet että välineet, joita tarvitset kehittääksesi globaalia osaamistasi, ja auttaa sinua kasvamaan sekä ammattilaisena että ihmisenä. Tämä englanninkielinen video tiivistää lähestymistapamme ja käsityksemme globaalista osaamisesta:

Tutkinto-ohjelmat

Tällä hetkellä tarjoamme englanninkielistä Master of Communication and Data Science kaksoistutkinto-ohjelmaa, jossa opiskelet kahdessa eri yliopistossa kahdessa maassa. Tässä ohjelmassa kehität tietojasi tietoverkkojen ja kyberturvallisuuden alalla ja hankit ammatillista kokemusta räätälöityjen toimialaan liittyvien projektien ja yrittäjyyskoulutuksen kautta. Seuraava haku aukeaa joulukuussa 2023. Lue lisää alta (sivu englanninkielinen).

Communications and Data Science, Master of Science (Technology)

The Communications and Data Science Double Degree Programme covers a range of timely, industry topics relevant to modern fields of engineering. Communications and Data Science is a two-year master's programme, with student mobility between Aalto University, Grenoble INP Graduate schools of Engineering and Management at Université Grenoble Alpes, or Técnico Lisboa at Universidade de Lisboa.

Read more
Students studying together

Opiskelijayhdistys SURE! 

Unitessa opiskelijat ovat tasavertaisia kumppaneita ja osallistuvat verkoston neuvoa-antaviin elimiin sekä erilaisten toimintojen suunnitteluun ja toteutukseen. Opiskelijoilla on myös oma yhdistys, SURE! -  Students in Unite! for Representation and Empowerment.

Aallon opiskelijaedustajat 2023 ovat Luisa Cardoso, Carl-Victor Schauman ja Joona Huikuri.

Seuraa meitä

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: