Yhteistyö

Opiskelijoille

Opiskelijoille Unite! tarjoaa uusia opiskelijaliikkuvuuden muotoja, yhteisohjelmia, verkkokursseja, kesäkouluja, tutkijaseminaareja ja yhteistyökursseja, joihin voi sisältyä lyhytkestoisia liikkuvuusjaksoja. Kursseja ja muuta toimintaa tarjotaan pääasiassa maisteri- ja jatko-opiskelijoille, mutta monet tapahtumat ja projektikurssit sopivat myös kandidaattitason opiskelijoille.
School of business students sitting in front of the campus and laughing

Verkkokurssit

Aalto-yliopiston maisteritason opiskelijat ja lähes valmistuneet kandidaattiopiskelijat voivat hakea maisteritason verkkokursseille eri Unite-yliopistoissa. Kurssit voidaan suorittaa täysin etänä. Verkkokurssit tarjoavat helpon mahdollisuuden opiskella ulkomaisessa yliopistossa ja yhdessä muiden eurooppalaisten opiskelijoiden kanssa.

Ennen kuin haet Uniten verkkokursseja, varmista omasta ohjelmastasi, että kurssit voidaan siirtää Aalto-yliopiston tutkintoon. Lue kurssikuvaukset, vaatimukset ja aikataulut huolellisesti ennen kurssille hakemista.

Syksyllä 2022 opiskelijat voivat valita verkkokursseja arkkitehtuurista ja energiasta. Tarjolla on myös kieli- ja kulttuurikursseja. Lisätietoa Intossa.

Opiskelijoille: Opi kieliä ja kulttuurienvälistä osaamista Unite!-yliopistoverkoston verkkokursseilla. Hae nyt syksyn kursseille!

Unite-yliopistoverkosto tarjoaa kaikille Aalto-yliopiston opiskelijoille avoimia kielen, viestinnän ja globaalin osaamisen verkkokursseja.

Lue lisää
Three students eating a snack and discussing over a computer on a rooftop terrace.

Tutkinto-ohjelmat

Tällä hetkellä tarjoamme englanninkielistä Master of Communication and Data Science kaksoistutkinto-ohjelmaa, jossa opiskelet kahdessa eri yliopistossa kahdessa maassa. Tässä ohjelmassa kehität tietojasi tietoverkkojen ja kyberturvallisuuden alalla ja hankit ammatillista kokemusta räätälöityjen toimialaan liittyvien projektien ja yrittäjyyskoulutuksen kautta. Haku avoinna Aalto-opiskelijoille 15.6.2022 asti. Lue lisää alta (sivu englanninkielinen).

Master's Programme in Communications and Data Science

The Communications and Data Science Double Degree Programme covers a range of timely, industry topics relevant to modern fields of engineering. Communications and Data Science is a two-year master's programme, with student mobility between Aalto University, Grenoble INP Graduate schools of Engineering and Management at Université Grenoble Alpes, or Técnico Lisboa at Universidade de Lisboa.

Read more
Students studying together

Opiskelijayhdistys SURE! 

Unitessa opiskelijat ovat tasavertaisia kumppaneita ja osallistuvat verkoston neuvoa-antaviin elimiin sekä erilaisten toimintojen suunnitteluun ja toteutukseen. Opiskelijoilla on myös oma yhdistys, SURE! -  Students in Unite! for Representation and Empowerment.

Aallon opiskelijaedustajat 2022 ovat Airi Nevalainen ja Joona Huikuri. Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Airi Nevalainen ja Joona Huikuri Aallon opiskelijaedustajiksi Unite!-yliopistoverkostoon

Jututimme Airia ja Joonaa heidän uudesta roolistaan Uniten opiskelijaedustajina.

Tutustu Airiin ja Joonaan
Airi Nevalainen ja Joona Huikuri Aallon opiskelijaedustajiksi Unite-yliopistoverkostoon
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu