Yhteistyö

Opiskelijoille

Opiskelijoille Unite! tarjoaa uusia opiskelijaliikkuvuuden muotoja, yhteisohjelmia, verkkokursseja, kesäkouluja, tutkijaseminaareja ja yhteistyökursseja, joihin voi sisältyä lyhytkestoisia liikkuvuusjaksoja. Kursseja ja muuta toimintaa tarjotaan pääasiassa maisteri- ja jatko-opiskelijoille, mutta monet tapahtumat ja projektikurssit sopivat myös kandidaattitason opiskelijoille.
School of business students sitting in front of the campus and laughing

Verkkokurssit

Aalto-yliopiston maisteritason opiskelijat ja lähes valmistuneet kandidaattiopiskelijat voivat hakea maisteritason verkkokursseille eri Unite-yliopistoissa. Kurssit voidaan suorittaa täysin etänä. Verkkokurssit tarjoavat helpon mahdollisuuden opiskella ulkomaisessa yliopistossa ja yhdessä muiden eurooppalaisten opiskelijoiden kanssa.

Ennen kuin haet Uniten verkkokursseja, varmista omasta ohjelmastasi, että kurssit voidaan siirtää Aalto-yliopiston tutkintoon. Lue kurssikuvaukset, vaatimukset ja aikataulut huolellisesti ennen kurssille hakemista.

Syksyllä 2022 opiskelijat voivat valita verkkokursseja arkkitehtuurista ja energiasta. Tarjolla on myös kieli- ja kulttuurikursseja. Lisätietoa Intossa.

Kehitä globaalia osaamistasi Uniten parissa

Unite! tarjoaa sinulle sekä puitteet että välineet, joita tarvitset kehittääksesi globaalia osaamistasi, ja auttaa sinua kasvamaan sekä ammattilaisena että ihmisenä. Tämä englanninkielinen video tiivistää lähestymistapamme ja käsityksemme globaalista osaamisesta:

Opiskelijoille: Opi kieliä ja kulttuurienvälistä osaamista Unite!-yliopistoverkoston verkkokursseilla. Hae nyt syksyn kursseille!

Unite-yliopistoverkosto tarjoaa kaikille Aalto-yliopiston opiskelijoille avoimia kielen, viestinnän ja globaalin osaamisen verkkokursseja.

Lue lisää
Three students eating a snack and discussing over a computer on a rooftop terrace.

Tutkinto-ohjelmat

Tällä hetkellä tarjoamme englanninkielistä Master of Communication and Data Science kaksoistutkinto-ohjelmaa, jossa opiskelet kahdessa eri yliopistossa kahdessa maassa. Tässä ohjelmassa kehität tietojasi tietoverkkojen ja kyberturvallisuuden alalla ja hankit ammatillista kokemusta räätälöityjen toimialaan liittyvien projektien ja yrittäjyyskoulutuksen kautta. Haku avoinna Aalto-opiskelijoille 15.6.2022 asti. Lue lisää alta (sivu englanninkielinen).

Communications and Data Science, Master of Science (Technology)

The Communications and Data Science Double Degree Programme covers a range of timely, industry topics relevant to modern fields of engineering. Communications and Data Science is a two-year master's programme, with student mobility between Aalto University, Grenoble INP Graduate schools of Engineering and Management at Université Grenoble Alpes, or Técnico Lisboa at Universidade de Lisboa.

Read more
Students studying together

Opiskelijayhdistys SURE! 

Unitessa opiskelijat ovat tasavertaisia kumppaneita ja osallistuvat verkoston neuvoa-antaviin elimiin sekä erilaisten toimintojen suunnitteluun ja toteutukseen. Opiskelijoilla on myös oma yhdistys, SURE! -  Students in Unite! for Representation and Empowerment.

Aallon opiskelijaedustajat 2022 ovat Airi Nevalainen ja Joona Huikuri. Ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Airi Nevalainen ja Joona Huikuri Aallon opiskelijaedustajiksi Unite!-yliopistoverkostoon

Jututimme Airia ja Joonaa heidän uudesta roolistaan Uniten opiskelijaedustajina.

Tutustu Airiin ja Joonaan
Airi Nevalainen ja Joona Huikuri Aallon opiskelijaedustajiksi Unite-yliopistoverkostoon
Summer school students at Aalto University.
Opinnot Julkaistu:

Unite!-kesäkoulu tarjosi käytännönläheistä kokemusta koneoppimisesta

Ihmiskeskeiseen koneoppimiseen keskittyvä Unite-yliopistoverkoston kesäkoulu elokuussa 2022 keräsi yli 60 opiskelijaa kahdeksi viikoksi Aalto-yliopistoon.
City of Grenoble where the Unite! Winter School takes place.
Opinnot Julkaistu:

Hae nyt Unite!-allianssin talvikouluun, joka käsittelee biomassan hyödyntämistä

Unite!-yliopistoallianssin talvikoulu pidetään 6.-10.2.2023 Grenoblessa Ranskassa. Hae mukaan ennen 15.11.
Three students eating a snack and discussing over a computer on a rooftop terrace.
Opinnot Julkaistu:

Opiskelijoille: Opi kieliä ja kulttuurienvälistä osaamista Unite!-yliopistoverkoston verkkokursseilla. Hae nyt syksyn kursseille!

Unite-yliopistoverkosto tarjoaa kaikille Aalto-yliopiston opiskelijoille avoimia kielen, viestinnän ja globaalin osaamisen verkkokursseja.
Student Miro-Markus Nikula
Opinnot Julkaistu:

Kansainvälistä yhteistyötä ja surffausta Portugalissa - Miro-Markus Nikula opiskelee maisteriksi kaksoistutkinto-ohjelmassa

Communications and Data Science -ohjelmassa opiskeleva Miro-Markus odottaa innolla lukuvuotta Lissabonissa ja on jo aloittanut opiskelemaan portugalia.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu