Opiskelu Aallossa

Success of Students -opiskeluhyvinvointiprojekti

Opiskelijoiden hyvinvointi ja opiskelukyky on osa Aalto-yliopiston strategiaa vuosille 2016-2020. Tavoitteena on parantaa opiskelijoiden hyvinvointia ja opintomenestystä edistämällä opintojen ohjausta, opetusta, oppimispalveluita ja opiskelutaitoja.
Success of Students study well-being initiative (2016-2020). Image: Arttu Haglund

Success of Students (AllWell?) -hankkeen toimintasuunnitelma 2018-2020

Perustuen AllWell-kyselyn tuloksiin, tulevat hankkeen toimenpiteet kohdistumaan seuraaviin osa-alueisiin vuonna 2018-2020:

  1. Kohdistetut opiskeluhyvinvointia tukevat palvelut ja opiskeluhyvinvointiviestintä Aallossa
  2. Pedagoginen koulutus ja kehittäminen

Opiskeluhyvinvointihankkeen yhteyshenkilöitä

Hankkeen akateeminen johtaja

AllWell?-opiskelijakysely

AllWell?-opiskelijakysely on avoinna vuosittain kaikille toisen vuoden kandidaattiopiskelijoille ja ensimmäisen vuoden maisteriopiskelijoille. AllWell? selvittää opiskeiljan opiskelukykyyn vaikuttavia asioita.

Lue lisää
AllWell?

Opiskelijapalveluiden psykologiryhmä

Aallon opintopsykologit ja uraohjauspsykologi muodostavat opiskelijapalveluiden psykologiryhmän. Psykologiryhmän tavoitteena on edistää perustutkinto- ja tohtoriopiskelijoiden hyvinvoivaa opiskelua ja työllistymistä.

Lue lisää
Opiskelijoiden tukeminen, ohjaus ja hyvinvointi
Lue lisää

Starting Point of Wellbeing

Starting Point of Wellbeing tarjoaa opiskelijoille matalan kynnyksen ohjausta hyvinvointiin ja opiskelukykyyn liittyvissä asioissa. Tältä sivulta löydät tietoa mm. ajanvarauksettomasta drop-in ohjauksesta, tapahtumista, asiantuntijoiden ajanvarauksellisesta ohjauksesta ja kampuksen hyvinvointireitistä.

Lue lisää
Starting Point of Wellbeing logo

Personal Impact

Personal Impact kokoaa yhteen Aallossa opetettavia, opintopisteellisiä kursseja esimerkiksi itsensä johtamisesta, arvoista, merkityksellisyydestä ja hyvinvoinnista.

Lue lisää
Personal Impact hero page logo
Lue lisää
Lue lisää

Aalto-yliopiston yhteiset oppimisen alueen strategiahankkeet kaudella 2016–2020 ovat Aalto Online Learning, Learning Challenge Aalto, Houkuttelevat ohjelmat  (Programme Attractiveness) ja Success of Students. Osallistumme muutoksentekijöiden kouluttamiseen

  • kehittämällä uraauurtavia verkko-oppimisen ja sulautuvan oppimisen kokemuksia oppimistuloksien parantamiseksi
  • vahvistamalla työelämätaitoja ja integroimalla tosielämän haasteita opetukseen ja oppimiseen syvempien yritysyhteistyösuhteiden avulla
  • kehittämällä koulutusohjelmiemme sisältöä ja laatua, sekä opiskelijarekrytoinnin, -markkinoinnin ja -valintojen prosesseja ja työkaluja
  • parantamalla opiskeluhyvinvointia kehittämällä ohjausta, opetusta ja oppimispalveluita
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: