Opiskelu Aallossa

Starting Point of Wellbeing

Starting Point of Wellbeing tarjoaa opiskelijoille matalan kynnyksen neuvontaa ja palveluohjausta hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.
Starting Point of Wellbeing

Starting Point of Wellbeingin ajanvaraukseton päivystys on kesätauolla 30.5. alkaen 

Starting Point of Wellbeingiin voit tulla ilman ajanvarausta, jos haluat saada neuvontaa ja ohjausta hyvinvointiisi ja opiskelukykyyn liittyvissä asioissa ja tavata opintopsykologia, opinto-ohjaajaa, Aalto-pappia tai YTHS:n terveydenhoitajaa. Jos tämän hetkinen maailman tilanne herättää huolta ja mietit mistä voisit saada tukea, voit tulla tapaamaan psykologia tai opinto-ohjaajaa.  Kesän aikana voit tavata meitä varaamalla ajan ennakkoon, lisätietoa alla.

Starting Point of Wellbeing -toimijat

Opiskelijoiden tukeminen, ohjaus ja opiskeluhyvinvointi

Opiskeluhyvinvointi on Aallossa tärkeää ja se on nostettu strategiseksi tavoitteeksi. Aallossa tuetaan opiskelijoiden menestymistä ja hyvinvointia monikulttuurisessa ja monimuotoisessa yhteisössä. Opiskeluhyvinvointikyselyt osoittavat, että hyvinvoivat opiskelijat myös opiskelevat hyvin. Tätä hyvinvointia tuemme monin eri keinoin laadukkailla oppimisen tukipalveluilla ja jatkuvalla opetuksen kehittämisellä.

Lue lisää
Opiskelijoiden tukeminen, ohjaus ja hyvinvointi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu