Muut opinnot

Personal Impact

Varhainen aikuisuus on etsimisen ja tavoitteiden asettamisen aikaa. Taidot asettaa tavoitteita muuttuvissa elämäntilanteissa ovat tärkeitä hyvinvoinnin kannalta. Personal Impact kokoaa yhteen Aallossa jo opetettavia, opintopisteellisiä kursseja esimerkiksi itsensä johtamisesta, arvoista, merkityksellisyydestä ja hyvinvoinnista. Opinnot voi sijoittaa osaksi vapaasti valittavia opintoja.
Personal Impact hero page logo
Visuaalinen ilme: Babi Brasileiro

Aiempi psykologinen tutkimus osoittaa, että yliopisto-opiskelijat ovat kehitysvaiheessa, jossa identiteettiä rakennetaan. Tämän kehitysvaiheen sekä henkilökohtaisten tavoitteiden asettamisen tukemiseksi opiskelijat tarvitsevat tukea myös opiskeluympäristöstään.

Personal Impact kokoaa yhteen Aallossa jo opetettavia, opintopisteellisiä kursseja esimerkiksi itsensä johtamisesta, arvoista, merkityksellisyydestä ja hyvinvoinnista. Kurssit tarjoavat mahdollisuuden reflektoida omia arvoja, uskomuksia ja tavoitteita joko sisäisessä dialogissa tai keskusteluissa muiden kanssa. 

Opiskelijat voivat suorittaa Personal Impact -kurssitarjonnassa olevia kursseja ohjelmasta riippuen joko osana pakollisia tai vapaasti valittavia opintojaan. Kursseilla on mahdollista tavata muita opiskelijoita eri puolilta yliopistoa, kaikilta yliopiston eri aloilta. Osa kursseista on auki opettajille osana yliopistopedagogista kokonaisuutta. Opettajille avoimet kurssit löytyvät erillisestä uutisesta (alla).

Personal Impact -kurssit 2023-2024

Kurssin opetuskieli käy ilmi otsikoinnista. Huomioi ystävällisesti, että kurssitarjonta saattaa kehittyä ja muuttua lukuvuoden aikana.

Lisätietoa:

Opiskelijoiden tukeminen, ohjaus ja hyvinvointi

Opiskelijapalveluiden psykologiryhmä

Aallon opintopsykologit ja uraohjauspsykologi muodostavat opiskelijapalveluiden psykologiryhmän. Psykologiryhmän tavoitteena on edistää perustutkinto- ja tohtoriopiskelijoiden hyvinvoivaa opiskelua ja työllistymistä.

Palvelut
Hyvinvoinnin avaimet

Oasis of Radical Wellbeing

Autamme sinua ja yhteisöäsi löytämään keinoja oman hyvinvoinnin kehittämiseen.

Frank Martela

Aalto-yliopisto julkaisee Frank Martelan avoimen verkkokurssin "Art of Living"

Uutta kaikille avointa verkkokurssia luennoi Ph.D., yliopistonlehtori Frank Martela. Kurssin on tuottanut Oasis of Radical Wellbeing -projekti ja se on osa Aallon elämänlaajuisen oppimisen portfoliota. Kurssi julkaistiin 30.5.2023.

Uutiset

Aiempien lukuvuosien kurssitarjonta

Personal Impact -Core Team

Anna palautetta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: