Osallistu

Voit esimerkiksi jakaa osaamistasi opiskelijoille mentorina tai tukea tutkimusta ja opetusta lahjoittamalla.

Mentorointiohjelma Aalto-yliopiston alumneille ja opiskelijoille

Mentorointiohjelmassa opiskelijat pääsevät kehittämään itseään työelämässä jo toimivien alumnien kanssa.

Lue lisää
Mentoring discussion photo Unto Rautio

Tapahtumakalenteri

Aalto-yliopisto ja sen yhteistyökumppanit järjestävät vuosittain useita satoja tapahtumia, joihin myös alumnit ja yhteistyökumppanit ovat tervetulleita.

Lue lisää
Energy Storage Futures events have aroused a lot of interest and interesting discussions. Photo: Glen Forde/Aalto Energy Platform
lahjoita tulevaisuus kuva

Lahjoita tulevaisuus

Maailma tarvitsee uusia käänteentekeviä ideoita, ratkaisuja, yrittäjyyttä, työtä ja uudenlaista johtajuutta. Lahjoittamalla Aalto-yliopistolle, tuet työtä vahvan ja kansainvälisesti menestyvän Suomen puolesta.

Lahjoita tästä!

Lue Aalto-yliopiston Katsaus lahjoittajille 2019

Alumnin edut

Aalto-yliopiston rekisteröityneenä alumniverkoston jäsenenä saat verkostoitumis- ja vaikuttamismahdollisuuksien lisäksi monia etuja.

Lue lisää
Ryhmä opiskelijoita

Työnantajapalvelut

Rekrytoi ja näy kampuksella! Ura- ja rekrytointipalveluiden tiimi auttaa työnantajia löytämään Aallon huippuopiskelijat kauppatieteiden, taiteen ja suunnittelun sekä tekniikan aloilta.

Lue lisää
Employer services can help you in reaching students in many ways. Photo: Anni Hanen

Aalto CareerWeb – rekrytoi opiskelija

Autamme työnantajia tavoittamaan Aalto-yliopiston opiskelijoita julkaisemalla työ- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyö- ja projektitoimeksiantoja.

Lue lisää
Aalto-yliopisto/Aino Huovio

Strategiamme

Elävä strategia huomioi maailman muutoksen. Tehtävä, arvot ja tapa toimia ohjaavat pitkän aikavälin suuntaamme. Valitsemme ne kehityskohteet ja -toimet, jotka parhaiten vievät kohti päämääräämme, ja tarkastelemme näitä valintoja säännöllisesti koko yhteisön voimin.

Lue lisää
Ioncell

Avaintietoa vuodesta 2018 ja vuosittaiset raportit

Vuonna 2018 kampuksen kehittäminen eteni, akateemiset tulokset kehittyivät suotuisasti ja yliopisto jatkoi kansainvälistymistään.

Lue lisää
Students on Otaniemi campus. Open red umbrellas attached to trees, students sitting on a bench under the green-leaved trees. Photo by Aalto University /Unto Rautio
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu