Alumneille

Kehity

Työn tulevaisuus on jatkuvaa oppimista. Elämänlaajuisen oppimisen ohjelmien lisäksi Aalto-yliopisto tarjoaa urakehityksen tueksi, osaamisen päivittämiseen ja syventämiseen liikkeenjohdon kehittämispalveluita ja monen eri alan täydennyskoulutusta.
Two people standing and laughing in a lecture hall

Elämänlaajuinen oppiminen

Tervetuloa elämänlaajuisen oppimisen polulle! Heittäytyminen uuteen vaatii rohkeutta, mutta Aalto-yliopistossa et jää yksin. Me toimimme oppaanasi ja autamme sinua tunnistamaan oppimistarpeesi, jotta osaamisesi pysyy aina askeleen edellä.

Lue lisää

Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Avoin yliopisto on olemassa kaikille. Avoin yliopisto mahdollistaa opintoihin osallistumisen kaikille Aalto-yliopiston tieteenaloista ja opetuksesta kiinnostuneille. Opintotarjonta koostuu eri oppiaineiden kursseista ja opintokokonaisuuksista.

Lue lisää
Wide Open Uni
Graphic shapes

Future of Work -kurssit

Jatkuvan muutoksen keskellä elämänlaajuinen oppiminen auttaa navigoimaan työn tulevaisuuteen. Aalto-yliopiston Future of Work -kurssialusta tarjoaa kaikille avoimia kursseja kestävän työuran tueksi.

Kurssialustalle

Starting Up -verkkokurssi

Kaikille avoin ja maksuton verkkokurssi kattaa startup-yrittäjyyden perusopinnot.

Lue lisää
Starting Up Pic: Aalto University

Tapahtumakalenteri

Aalto-yliopisto ja sen yhteistyökumppanit järjestävät vuosittain useita satoja tapahtumia, myös verkossa, joihin alumnit ja yhteistyökumppanit ovat tervetulleita.

Lue lisää
alumnieventslogo
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu