Alumneille

Kehity

Työn tulevaisuus on jatkuvaa oppimista. Heittäytyminen uuteen vaatii rohkeutta, mutta Aalto-yliopistossa et jää yksin. Alumnina voit päivittää osaamistasi osallistumalla tapahtumiin ja työpajoihin, suorittamalla kursseja tai opiskelemalla kokonaan uuden tutkinnon. Myös vapaaehtoisena mentorin tai kansainvälisen agentin roolissa oppii paljon!

Uramuotoilua alumneille

Tulevaisuuden työelämässä tarvitaan elämänlaajuista oppimista, kykyä muotoilla itsensä näköistä urapolkua ja kokeilevaa asennetta.

Lue lisää
Lifewide Learning
Learning

Kursseja ja koulutusohjelmia

Mitä haluaisit seuraavaksi oppia? Aallon elämänlaajuisen oppimisen sivusto kokoaa yhteen tarjottavat kurssit ja koulutusohjelmat. 

Lue lisää

Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Avoin yliopisto on olemassa kaikille. Avoin yliopisto mahdollistaa opintoihin osallistumisen kaikille Aalto-yliopiston tieteenaloista ja opetuksesta kiinnostuneille. Opintotarjonta koostuu eri oppiaineiden kursseista ja opintokokonaisuuksista.

Lue lisää
Wide Open Uni

FITech-verkostoyliopisto

Opiskele suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja maksutta. Kurssit soveltuvat niin aikuis- kuin tutkinto-opiskelijoillekin.

Read more
Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.

Kaikille avoimia MOOC-verkkokursseja

Kehitä tulevaisuuden taitojasi Aalto-yliopiston kursseilla ja sertifikaateilla. Future of Work -kurssit tarjoavat näkökulmia työn tulevaisuuteen, vinkkejä oman uran muotoiluun ja navigaatiotukea suomalaiseen työelämään. Starting up -verkkokurssilla pääset suorittamaan start-up -yrittäjyyden perusopinnot.

Two people looking over a fence

Työn tulevaisuus

Tulevaisuuden työn ymmärtäminen voi tuntua haastavalta jatkuvan tietotulvan keskellä. Tämä kurssi tarjoaa näkemyksen siitä, kuinka teknologinen kehitys meneillään olevan neljännen teollisen vallankumouksen aikana muuttaa työskentelytapaamme ja sitä, miten nämä muutokset vaikuttavat eri tasoilla.

Lue lisää

a laughing woman in an art workshop

Design a Meaningful Career

Englanninkielisellä kurssilla pääset tarkastelemaan, kuinka voit luovasti muokata uraasi radikaalisti muuttuvassa työmaailmassa.

Lue lisää

Illustration of a person holding their CV.

Finland works

Tällä englanninkielisellä kurssilla navigoidaan ja rakennetaan uraa suomalaisessa työelämässä. Tutkimme työelämää Suomessa yhteiskunnan, organisaation ja yksilön näkökulmasta.

Lue lisää

Starting up -verkkokurssin aloitusnäyttö jakautuu kolmeen osioon, joita koristavat piirroskuvat

Starting Up

Kaikille avoin ja maksuton verkkokurssi kattaa startup-yrittäjyyden perusopinnot.

Lue lisää

Osallistu tapahtumiin

Aalto-yliopisto ja yhteistyökumppanimme järjestävät satoja tapahtumia alumneille, yritysten edustajille ja muulle yleisölle.

Lue lisää
Tapahtumia alumneille
Feel the Future image

Tilaa Feel the Future -uutiskirje

Feel the Future luotaa Aalto-yhteisön näkemyksiä työn tulevaisuudesta. Haluamme ymmärtää paremmin työurien ja oppimisen muutosta, trendejä sekä heikkoja signaaleja – ja sitä, miten tämä kaikki vaikuttaa sinun elämääsi.

Lue lisää

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: