Base Styles/Icons/lock/open Created with Sketch.

Töihin Aaltoon

Ihmiset tekevät Aallon. He mahdollistavat huippuluokan tutkimuksen ja koulutuksen, luovat kantaaottavaa taidetta ja maailmaa muuttavaa tiedettä, sekä edistävät yhteiskunnan uudistumista.
Aalto community and campus
Avoimet työpaikat
Campus atmosphere

Kannustavat ura- ja kehitysmahdollisuudet

Aalto-yliopistossa on tarjolla laaja valikoima valmennuksia ja koulutusta ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun tueksi kaikissa tehtävissä ja uravaiheissa.

Akateemista henkilöstöämme tukevat huipputason asiantuntijat, kuten grant writerit ja opetuksen kehittäjät – jotta voit keskittyä olennaiseen.

Professorien urapolku, tenure track, tarjoaa hyvin tuetun ja selkeän urapolun kohti vakinaista professorin tehtävää. Henkilökohtaisen, ammatillisen ja akateemisen kasvun tukeminen ovat olennainen osa järjestelmää. 

Ammatillisen kehittymisen tuki

Campus feel

Kansainvälinen ja monimuotoinen yhteisö

Kansainvälisyys ja monikulttuurisuus ovat Aallon ytimessä: lähes 40 % opetus- ja tutkimushenkilökunnastamme tulee Suomen ulkopuolelta. Aalto tarjoaa myös poikkeuksellisen kattavan yritys- ja yliopistoyhteistyöverkoston kotimaassa ja kansainvälisesti.

Tuki kansainväliselle henkilöstölle

Career path

Hyvinvointi etusijalla

Olemme kunnianhimoisten ammattilaisten yhteisö, jossa vahva tekemisen ote yhdistyy tasapainoiseen työmäärään. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista eri elämäntilanteissa.

Tarjoamme kaikille Aalto-yliopiston työntekijöille yksityiset työterveyspalvelut. UniSport tarjoaa kampuksellamme monipuolisia liikuntapalveluita. Joustavat työskentelytavat ja työajat sekä moderni kampuksemme tukevat yhteisöllisyyttä, hedelmällisiä kohtaamisia ja sujuvaa ja innostavaa työn arkea.

 

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin ja katso Aalto-yliopiston avoimet työpaikat.

Aalto University - people

Tenure track

Aalto-yliopiston professorien urapolku, tenure track, tarjoaa professoritason tutkijoille hyvin tuetun ja selkeän urapolun kohti vakinaista professorin tehtävää.

At work

International staff guide

Are you thinking of moving to Finland to work at Aalto University - or are you already an international member of the Aalto community? The information below might provide interesting insight in the practicalities of living in Finland and working at Aalto.

Campus life

Kampus

Aalto-yliopiston kampus Otaniemessä on yliopiston innovatiivisen yhteisön koti.

Aalto University campus / Photo by Mika Huisman

Ura Aallossa

Aallossa työskentelee alansa parhaita ammattilaisia laajassa kirjossa eri tehtäviä. Rekrytoinnit perustuvat aina avoimuuteen ja reiluuteen. Täältä löydät tietoa eri tehtävistämme, olit sitten kiinnostunut professuurista, tutkijatehtävistä, tai muista Aallossa tarjolla olevista rooleista.

At work.

Ihmiset

Aalto-yliopisto koostuu kuudesta korkeakoulusta, 12 000 opiskelijasta ja 4 000 työntekijästä, joista noin 400 on professoreita.

Aalto University community member

Uratarinoita

Lue lisää aaltolaisten tarinoita.

Alexander Frey_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen

Alexander Frey, professori

Yliopiston tuki ja mahdollisuus kehittymiseen toivat minut Aaltoon. Saan olla samaan aikaan opettaja, mentori, tutkija ja johtaja.

Aalto-yliopisto
Anna Kholina_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen

Anna Kholina, tohtorikoulutettava

Yhteisömme on hyvin ammattitaitoinen ja monipuolinen. Uusien kontaktien luominen ja tutkimusnäkökulmien löytäminen tekevät työstäni erityisen innostavaa.

Aalto-yliopisto
Jessica Sinikoski_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen

Jessica Sinikoski, viestintäpäällikkö

Aallossa kunnioitetaan perinteitä, mutta tehdään silti rohkeasti oman näköistä, aidosti uutta ja erilaista.

Kampus
Claudia Dellera_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen

Claudia Dell’Era, Grant Writer

Olen aina nauttinut kirjoittamisesta, mutta parasta työssäni on mahdollisuus tehdä yhteistyötä erinomaisten tutkijoidemme kanssa.

Aalto-yliopisto
Aalto-yliopisto, Otaniemi stories: Topi Kairenius, Fat Lizard / Kuvaaja: Sinikoski
Yrittäjyys ja startupit

Topi Kairenius

Otaniemi sijaitsee loistavalla paikalla ja täällä on positiivinen tekemisen meininki. Siksi päätimme muuttaa kavereiden kesken perustamamme pienpanimon tänne uusiin tiloihin.
Aalto-yliopisto, Otaniemi stories: Jennifer S. Lipkin & Heli Juuti, tila- ja kalustesuunnittelun opiskelijoita / Kuvaaja: Sinikoski
Kampus

Jennifer S. Lipkin ja Heli Juuti

Sairaudet, paiseet, virukset, alienit ja uudelleensyntyminen. Siinä aiheita, joista olemme tänään ammentaneet. Olemme projektin kanssa vasta lähtökuopissa.
Aalto University, Otaniemi stories: Katrín Ólína, Aalto University’s Artist-in-Residence at ADD Lab / Photographer: Sinikoski
Kampus

Katrín Ólína

Olen luonut 40 talismaanin kokoelman ADD-laboratoriossa. Talismaanit tarjoavat parannuskeinoja, ideoita ja energiaa, joihin voimme yhdistää ja jotka auttavat meitä kehittämään itseämme.
Aalto University, Otaniemi stories: Yeong Seok Ki, Student of Architecture / Photographer: Sinikoski
Kampus

Yeong Seok Ki

Alvar Aalto on hyvin kuuluisa Koreassa. Siksi tulin tänne Otaniemeen.