Töihin Aaltoon

Robert Rahkonen, controller

On hienoa päästä tukemaan yliopiston toimintaa, oli kyse sitten pienemmästä opiskelijatapahtumasta tai monivuotisesta tutkimusprojektista.
Robert Rahkonen_Photo Mikko Raskinen

”Vastaan Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa kolmen laitoksen taloushallinnosta. Yhdessä tiimini kanssa hoidamme talouspalvelut ostoreskontrasta pitkän tähtäimen taloussuunnitteluun. Tämän lisäksi työssäni on tärkeää tuoda talousnäkökulma ja -ohjaus laitoksen päätöksentekoon, toimia laitosjohtajien tukena ja varmistaa, että laitosten talous pysyy kestävällä pohjalla.

Hain Aallon talouspalveluihin töihin, koska yliopiston tehtävä Suomen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn rakentajana vaikutti inspiroivalta, ja halusin myös työkokemusta muualta kuin yksityiseltä sektorilta.

Parasta työssäni on sen vaihtelevuus. Aallossa tapahtuu jatkuvasti uusia asioita ja on hienoa päästä tukemaan sen toimintaa, oli kyse sitten pienemmästä opiskelijatapahtumasta tai monivuotisesta tutkimusprojektista.”

Uratarinoita

Millaista on työskennellä Aalto-yliopistossa? Tutustu aaltolaisten uratarinoihin.

Robert Rahkonen_Photo Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Robert Rahkonen, controller

On hienoa päästä tukemaan Aallon toimintaa, oli kyse sitten pienemmästä opiskelijatapahtumasta tai monivuotisesta tutkimusprojektista.
Hannes Päivänsalo_photo: Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Hannes Päivänsalo, IT-operaatioiden päällikkö

Aallossa minua kiinnosti mahdollisuus päästä avainrooliin modernin ja kansainvälisen yliopiston digitaalisen muutoksen ytimeen.
Tommi Mikkola_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Tommi Mikkola, yliopistonlehtori

Olen pitkän linjan aaltolainen: päädyin Laivalaboratorion kesäharjoittelijasta tohtoritutkijaksi ja sitä kautta nykyisiin tehtäviin virtausmekaniikan yliopistonlehtoriksi.
Maire Syrjäkari_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen
Töihin Aaltoon

Maire Syrjäkari, pedagoginen asiantuntija

Parasta työssäni on yhteisömme avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty: