Services

Tillträdesrätt med HRT-kortet

En del av utrymmena kräver passerkort. HRT-kortet eller passerkortet för studerande fungerar efter registrering som passerkort. Om studerande inte har ett passerkort, är det möjligt att hämta ett från Väres eller Otsvängen 1 entrétjänster och registrera det.
Jopot

En del av utrymmena kräver passerkort. Studerande, kontrollera att du har ett HRT-kort som har registrerats på idm.aalto.fi eller hämta ut ett passerkort för studerande från Väres eller Otsvängen 1 entrétjänster och registrera det.  HRT-kortet fungerar efter registrering för studenter som passerkort.

På självserviceportalen https://idcard.aalto.fi kan HRT-kortet registreras för att få tillgång till Aalto utrymmena. Logga in på portalen med ditt Aalto-användarnamn och lösenord. På sidan efterfrågas ditt telefonnummer i internationellt format, en egen skild PIN-kod och HRT-kortets/passerkortets nummer. Efter registreringen kommer man in till Aalto utrymmena, bland annat student hubs och Harald Herlin-lärcentret.

FRÅGOR? Ta kontakt: [email protected]

Andra anvisningar

Kampus

Passertillstånd, passerkort samt nyckelhantering och passerkontroll på Otnäs campus

Här hittar du anvisningar för hur du får ett passerkort, tillgång till byggnader och hur du aktiverar tillträde till de rätta lokalerna.

Henkilöstölle – uutisia ja tukea työhösi
This service is provided by:

IIT-tjänster

  • Publicerat:
  • Uppdaterad: