Palvelut

Kulkuoikeus HSL-kortilla

Osaan Aallon tiloista vaaditaan opiskelijoilta kulkukorttia. HSL-kortti toimii rekisteröimisen jälkeen kulkukorttina. Jos opiskelijalla ei ole HSL-korttia, aulapalveluista voi hakea kulkutunnisteen.

Kulkutunniste opiskelija

Osaan tiloista vaaditaan opiskelijoilta kulkukorttia. HSL-kortti toimii rekisteröimisen jälkeen kulkukorttina. 

Kulkutunnisteen rekisteröinti

https://idcard.aalto.fi  -sivustolla voi itsepalveluna rekisteröidä HSL-kortin, jonka avulla kirjautuminen Aallon tiloihin onnistuu. Palveluun kirjaudutaan Aalto-tunnuksella ja salasanalla. Sivulla kysytään puhelinnumero kansainvälisessä muodossa, oma erillinen PIN-koodi (ei käytössä tällä hetkellä) ja HSL-kortin numero. Rekisteröitymisen jälkeen HSL-korttia näyttämällä pääsee Aallon tiloihin, opiskelija-hubeihin ja Harald Herlin -oppimiskeskukseen.

Tietoa kulunvalvonnan muutoksista päivitetään tälle sivulle.

Liittyviä ohjeita

Kulunhallinta muuttuu -projekti

Aalto-yliopisto uudistaa kampuksen tilojen käyttötapaa avoin kampus -periaatteiden mukaisesti. Tavoitteena on avata tiloja opetus- ja tutkimushenkilöstön, palveluhenkilöstön ja opiskelijoiden käyttöön ja samalla laajentaa jaettujen tilojen saavutettavuutta myös Aallon kumppaneille ja asiakkaille. Seuraa tiedotusta tällä sivulla ja kirjaudu sisään niin näet myös yliopiston sisäistä lisätietoa asiasta.

Kulunhallinta kartta
Tätä palvelua tarjoaa:

IT-palvelut

Löysitkö tästä tarvitsemasi tiedon? Jos et, ota meihin yhteyttä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu